Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY TRABZONLULAR, YENİ HEDEFLERE ODAKLANDI..

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren Çekmeköy Trabzonlular Derneği, pandemi sürecinde hafiflettiği çalışma temposunu yeni başkan Adem Soylu ve ekibiyle yeniden yükseltiyor. Hafta sonu kahvaltıda biraraya gelen Trabzonlular Derneği yeni yönetimi görev ve işbölümü yaparak yeni hedeflere odaklandı.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği, yeni başkan Adem Soylu ve yeni ekibiyle pandemi sürecinin hafiflemesinin ardından yeniden sahalara dönüyor. Yoğun pandemi nedeniyle çalışma temposunu bir süre rölantiye alan dernek yönetimi yeni başkan Adem Soylu ile yeni hedeflere odaklandı. Hafta sonu kahvaltıda biraraya gelen hemşeriler, Kuymak’lı menü eşliğinde hasbihal ederek istişarelerde bulundu. Dernek Genel Sekreteri Burhan Damoğlu, yeni başkan Adem Soylu ve ekibiyle sahada etkin ve verimli çalışmalar yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Hemşeri buluşmasına Trabzonlu iş insanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve dernek yöneticileri katıldı.

Hemşerilerini selamlayan Başkan Adem Soylu da Çekmeköy Trabzonlular Derneği olarak sahada artık daha aktif olacaklarını ifade etti. Pandemi süreci nedeniyle çalışmalarını rutine aldıklarını söyleyen Soylu, “Önümüzdeki dönemde pandeminin kurallarına uygun şekilde hareket ederek hemşerilerimiz arasında dostluk ve dayanışmayı artıran faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Trabzonlu tüm hemşerileri güç birliğine davet eden Soylu, “Malum pandemide çok zor günler yaşadık. Halen de yaşıyoruz. Bu dernek hepimizin ortak değeri, hemşeriler arası dostluk ve dayanışmayı elbirliği ile güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç