Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY VE TAŞDELEN’İN YENİ BULUŞMA ADRESİ; CAFE ALEX DE

Son yıllarda gerçekleştirdiği değişim

Son yıllarda gerçekleştirdiği değişim ve gelişim hamlesi ile özel yatırımcının ilgi odağı haline gelen Çekmeköy’ün Taşdelen bölgesi, son derece nezih ve kaliteli bir mekana daha kavuştu. İsmi ile ilgi uyandıran Cafe Alex de Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Taşdelen eski Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi’nin katıldığı renkli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

tasdelen cafe alex de acilis 2Çekmeköy Taşdelen’de muhteşem bir açılış töreniyle hizmete giren Cafe Alex de daha ilk günden bölge insanının buluşma adresi oldu. Eski Taşdelen Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Özkan’ın kardeşi girişimci işadamı Mustafa Özkan’ın merkezde açtığı Cafe Alex de açılışında önemli isimler biraraya geldi. Dualarla yapılan açılış töreninde kurum sahibi Mustafa Özkan ve çalışanlarına hayırlı kazançlar dileyen katılımcılar, Cafe Alex de nin nezih ve kaliteli ortamına tam not verdi.

tasdelen cafe alex de acilis 4Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, şimdilerde Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı olan eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahi, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, SGM Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, CHP Belediye Meclis Üyeleri; Gülali Alagöz, Yalçın Demirkol, Ali Abbas Coşkun, Muzaffer Tokmak, Bağımsız Meclis Üyesi Sıtkı Aydemir, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Danışmanı Dr. Aydoğan Süer, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

tasdelen cafe alex de acilis 3Açılış töreninde konuşan Hüseyin Sipahi, Taşdelen’in bugünlere gelmesinde emeği geçen eski ekip arkadaşları ve bugünkü yöneticilere teşekkür etti. Taşdelen’in geçmişte iyi planlandığını ifade eden Sipahi, “O gün ben yeraltı otoparkları istemiştim ama olmadı. Bugün bölgenin en önemli sorununun otopark olduğunu görünce ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anlıyorum” dedi. Bölgede açılan kaliteli mekanların Taşdelen’e artı değer kattığına işaret eden Sipahi, Cafe Alex de nin böyle bir mekan olduğunu söyledi ve kurum sahiplerine ‘hayırlı olsun’ dedi.

tasdelen cafe alex de acilis 7Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı da Çekmeköy’ün son yıllarda yaşadığı büyük değişim ve gelişim hamlesine vurgu yapan konuşmalarında özel sektörün bölgeye yapmış olduğu yatırımların önemli olduğunu dile getirdiler. Yapılan konuşmaların ardından dualarla Cafe Alex de nin açılış kurdelası kesildi.

tasdelen cafe alex de acilis 12Şık tasarımı ve nezih ortamıyla çok farklı bir mekan olduğunu ilk andan itibaren hissettiren Cafe Alex de sahibi Mustafa Özkan, açılış günü gazetemize yaptığı kısa değerlendirmede; “Adından da anlaşılacağı üzere Cafe’mizde konuklarımız maç heyecanı yaşayabilecek ve dünyanın en güzel lezzetlerini burada tadabilecekler. Yine konuklarımız dünyanın en iyi kahvesini de bizde bulabilirler. Hijyen, kalite, lezzet ve güven olmazsa olmaz prensibimiz. Cafe Alex de bütün bölge insanımızın ailesi ve sevdikleriyle birlikte gelip en güzel anlarını paylaşabileceği bir mekan olacak” dedi.

tasdelen cafe alex de acilis 8

tasdelen cafe alex de acilis 9

tasdelen cafe alex de acilis 12

tasdelen cafe alex de acilis 5

tasdelen cafe alex de acilis 6

tasdelen cafe alex de acilis 10

Reklamı Geç