Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY2023 2. SOSYAL FARKINDALIK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU..

Çekmeköy2023 Dergisi’nin 2. Sosyal

Çekmeköy2023 Dergisi’nin 2. Sosyal Farkındalık Ödülleri Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir geceyle sahiplerini buldu. Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Oğuz Haksever, Rıdvan Dilmen gibi spor ve sanat dünyasından birçok ismin katıldığı gecenin ana temasında hain 15 Temmuz kalkışması vardı.

çekmeköy dergi ödül 123Çekmeköy Belediyesi’nin aylık olarak yayımladığı Çekmeköy2023 Dergisi’nin 2. Sosyal Farkındalık Ödülleri, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye; Ak Parti Milletvekili Hasan Sert, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Şenol Çetin, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli ve Ekrem Kaya, Meclis Başkanvekili Selamet Aygün, Meclis Üyeleri Erol Uçar, Yücel Yalçınkaya, Yılmaz Sezgin, Mahmut Sezgin, Sanatçılar Orhan Gencebay, Serdar Gökhan, Muazzez Ersoy ve Hülya Koçyiğit, Haber sunucuları Oğuz Haksever ve Erkan Tan, Spor dünyasından Rıdvan Dilmen, ekranların yüzü Zahide Yetiş İş dünyasından Erdal Albayrak ve Özgür Altıparmak ile sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

çekmeköy dergi ödül 10Radyoların popüler ismi Afrikalı Ali’nin sunduğu gece Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel’in açılış konuşmalarıyla başlarken yılın enlerinin ödüllerin dağıtılmasıyla devam etti. Onur Ödülleri’nin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ adına Başkan Ahmet Poyraz tarafından bakanlık müsteşarına ve Ünlü Sanatçı Serdar Gökhan’a verildiği gecede Uluslararası Dostluk Ödülü Azarbeycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev adına Azarbeycan Başkonsolosu’na takdim edildi. Yine gecenin ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ de ekranların sevilen ismi Serdar Gökhan’a Hülya Koçyiğit tarafından takdim edildi.

çekmeköy dergi ödül 12Farkındalık oluşturmak amacıyla çıkarmaya başladıkları dergiden ödül törenine uzandıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Geçen sene ilkini yaptığımız farkındalık ödüllerinin bu sene ikincisini yapıyoruz. Bu noktada ödül almaya layık olan halkın oyları, bizlerin, ekibin çalışması sonucunda birçok sanatçımıza, yazarımıza, akademisyenimize ödüllerimiz var. Bizim bu dergimiz, profesyonel ruhla değil, amatör ruhla yapılmış ama çok ses getiren önemli bir dergi oldu. İstedik ki bununla bir farkındalık oluşturalım ve bunun ödülleri olsun. Bu da 2. senesi biz diyoruz ki nice senelere” dedi.

çekmeköy dergi ödül 16Böyle bir gecede siyaset yapmayacağını kaydeden Başkan Ahmet Poyraz konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişimine değindi ve “Sunucu kardeşim her ne kadar beni Uzun Adam olarak takdim etse de ben Çekmeköy’de uzun adam olabilirim ama Türkiye’nin Uzun Adam’ı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesi ile ülkemiz tarihinin en önemli dönüm noktası 15 Temmuz’u atlatıp hainlerin hakkından gelmesini başarmıştır” şeklinde konuştu.

çekmeköy dergi ödül 4Alanlarında yaptıkları çalışmalarla farkındalık oluşturan isimlere ödüllerinin verildiği gecede 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan 15 Temmuz Demokrasi Marşı ile Türkiye Gazetesi editörlerinden Hanefi Söztutan ve marşın bestecisi Necmi Çiçekçi de ödüllerini aldı.15 Temmuz gecesi gibi bir gecenin bir daha Türkiye’de yaşanmamasını dileyen ikili, marşı yaşananların unutulmaması için yazdıklarını ifade etti. Gecede 15 Temmuz Gazisi ödülünü alan Safiye Bayat ise o geceye dair yaptığı konuşmasıyla tüm katılımcıları etkiledi.

çekmeköy dergi ödül 15Gecede ödül alan isimler ise şöyle; Yılın En İyi Gazetecisi Ödülü Erkan Tan, 15 Temmuz Gazisi Safiye Bayat, En İyi 15 Temmuz Marşı 15 Temmuz Demokrasi Marşı (Söz Yazarı: Hanefi Söztutan, Beste Necmi Çiçekçi), Yılın En İyi Kadın Kuşak Programı Zahide Yetiş’le, Yılın En İyi Spor Programı Takım Oyunu, Yılın En İyi Radyo Programcısı Adem Metan, Yılın En İyi Haber Portalı Yenisafak.Com, Yılın En İyi Haber Kanalı Tgrt Haber, Yılın En İyi Erkek Haber Spikeri Oğuz Haksever, Yılın En İyi Kadın Haber Spikeri Nazlı Çelik, Yılın En İyi Aktüel Magazin Programı Aramızda Kalmasın, Yılın En İyi Magazin Programı Star Life, Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Can Yaman, Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Özlem Balcı,  15 Temmuz Nöbet Ödülleri Polat Yağcı, Gezegen Mehmet ve Ersin Düzen, Yılın En İyi Sivil Toplum Kuruluşu İstanbul Kızılay, Yılın En İyi Sporcuları: Kübra Dağlı – Emirhan Muran, 15 Temmuz’da önemli görevler yapan Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, Mesut Uçakan.

çekmeköy dergi ödül 1

çekmeköy dergi ödül 14

çekmeköy dergi ödül 11

çekmeköy dergi ödül 9

çekmeköy dergi ödül 24

çekmeköy dergi ödül 23

çekmeköy dergi ödül 8

çekmeköy dergi ödül 7

çekmeköy dergi ödül 22

çekmeköy dergi ödül 6

çekmeköy dergi ödül 5

çekmeköy dergi ödül 3

çekmeköy dergi ödül 21

çekmeköy dergi ödül 20

çekmeköy dergi ödül 19

çekmeköy dergi ödül 18

çekmeköy dergi ödül 17

çekmeköy dergi ödül 13

çekmeköy dergi ödül 2

Reklamı Geç