Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE 31 MART’A GERİ SAYIMIN STARTI VERİLDİ..

CHP ve İYİ Parti’den

CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Halkın İttifakı ile iktidara gelmekte kararlı olduklarını vurguladı. CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan Yıldırım, yarın sabah Taşdelen Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyma merasimi ile saha çalışmalarının startını vereceklerini açıkladı. CHP İlçe Başkanı Cahit Barutçu ve İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç’un da katıldığı coşkulu programda Seyfettin Yıldırım’a yoğun ilgi ve sevgi gösterileri vardı. Belediye Başkan Aday Adayları Sıtkı Aydemir ve Nevin Yazıcı da katılımları ile Yıldırım’a destek verdi. Gençlere çok güvendiğini söyleyen Yıldırım, “Göreceksiniz Mart’ın sonu bahar olacak” dedi.

CHP ve İYİ Parti’nin Çekmeköy’deki ortak adayı Seyfettin Yıldırım, 31 Mart seçimlerine geri sayımı başlattı. CHP ilçe binasında binlerce partiliyle bir araya gelen Yıldırım, geçtiğimiz dönem kaybetmesine rağmen sahadan hiç kopmadan sürekli halkın içinde olduğunu hatırlattı. Çekmeköy’de halkın ittifakı ile halkın iktidarını kuracaklarını kaydeden Seyfettin Yıldırım, her bir seçmene mutlaka dokunarak oyunu isteyeceklerini, her kapıyı çalıp her eli sıkacaklarını söyledi.

Gençlere ve kadınlara büyük görevler düştüğünü söyleyen Yıldırım, “Sizlere güveniyorum. Halkın iktidarını hep birlikte kuracağız. 60 gün boyunca gece, gündüz demeden sahada olacağız. 170 bin seçmene gideceğiz ve herkesin kalbine mutlaka dokunacağız” şeklinde konuştu.

Herkesle ve her kesimle, hiçbir ayırım yapmadan, hak, hukuk ve adalet içinde, liyakat ve gayretle, kucak açacaklarını söyleyen Yıldırım, “Gururdan, kibirden, israftan, haramdan uzak, hak yolunda halkın iktidarını kuralım. Adaletli hizmetten asla ve asla şaşmayacağız. Çekmeköy’e Allah’ın izniyle Altın Çağını yaşatalım. Bizleri yeniden Çekmeköy belediye başkan adayı yaparak; halka hizmet kapısını açan; başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, tüm partililerimize, Millet İttifakımıza, ve siz değerli Çekmeköy halkına şükranlarımı sunuyorum. Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.

31 Mart’ta Çekmeköy’de demokrasi şöleni yaşanacağını söyleyen Seyfettin Yıldırım; “Mart’ın sonu bahar olacak ve göreceksiniz halkın iktidarını kurmak bizlere nasip olacak. Belediyeyi el birliği ile yönetirken; bir vatandaşımızın işini yapmak için ‘Git partiye kayıt ol gel’ demeyeceğiz. Veyahut bir vatandaşımızı işe alırken istihbarat teşkilatından GBT sorgulaması yapmayacağız” dedi. Yıldırım; mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve işadamları ile toplumun her kesiminin yerel yönetimde söz sahibi olacağını söyledi.

Reklamı Geç