Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE BÜYÜK HAZIRLIK VAR!..

Geçtiğimiz ay 1. olağan

Geçtiğimiz ay 1. olağan büyük kongresini yapan Ali Babacan liderliğindeki Türkiye’nin en genç siyasi oluşumu DEVA Partisi’nin ülke genelindeki teşkilatlanma çalışmaları son sürat devam ederken; kurucu ilçe başkanı Av. Abdulkadir Kacamer yönetimindeki Çekmeköy teşkilatında da sahaya inmek için hazırlıklar son aşamada..

Eski bakanlardan Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi, ülke sathında teşkilatlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay 1. olağan büyük kongresini yapan Türkiye’nin en genç siyasi oluşumu DEVA Partisi, Çekmeköy’de de sahaya inmek için hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Bölgenin tanınmış iş insanlarından Fahrettin Kacamer’in oğlu Av. Abdulkadir Kacamer kurucu ilçe başkanlığında çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Çekmeköy Teşkilatı, büyük bir hazırlık içerisinde.

Çalışmalara ilişkin bilgi aldığımız DEVA Partisi Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı Av. Abdulkadir Kacamer; “Sayın Genel Başkanım Ali Babacan, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Ergün, İstanbul Milletvekilim Sayın Mustafa Yeneroğlu ve İstanbul İl Başkanımız Sayın Gürol Ayan tarafından kurucu ilçe başkanlığı görevi tarafıma tevdi dildikten hemen sonra yoğunlaştırdığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Pandemi koşullarına uygun şartlarda çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Tabanda milletimizin, partimize ve genel başkanımız ile ekibine karşı büyük ilgisi ve yoğun teveccühü var. Çekmeköy’de de muazzam bir ilgi görüyoruz. En kısa süre içerisinde sahaya inip daha sağlıklı günlerde halkımızla kucaklaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Her alanda daha demokratik ve çağdaş Türkiye hedefiyle; tüm dertlere deva olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Reklamı Geç