Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE GENİŞ KATILIMLI AŞI SEFERBERLİĞİ..

Çekmeköy’de geniş katılımlı Covid-19
Çekmeköy’de geniş katılımlı Covid-19 aşıya teşvik toplantısı gerçekleşti. Kaymakam Adem Arslan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank EAH Başhekimi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Nurettin Yiyit, Çekmeköy Belediyesi Belediye Başkan V. Fatih Sırmacı, Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Suzan Sandıkçı daire amirleri, muhtarlar, Çekmeköy’de bulunan okulların müdürleri, okul aile birliği başkanları ve imamlar katıldı.
Programda açılış konuşması gerçekleştiren Kaymakam Adem Arslan, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek aşılama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda bulunan herkese aşı çağrısı yapan Kaymakam Arslan, sadece kendilerinin değil herkesin çevresinde bulunan kişileri aşı olmaya teşvik etmesini rica etti. Aşı olmanın artık bir sorumluluk olduğunun altını çizen Kaymakam Adem Arslan, vaka sayılarının artması halinde bunun yükünü herkesin çekeceğini söyleyerek, Covid-19’un bitmesi, maskelerden kurtulmanın tek yolunun aşı olduğunu söyledi.
Programda konuşma gerçekleştiren , Şehit Prof. Dr. İlhan Varank EAH Başhekimi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Nurettin Yiyit, hastalığın bitmesi için aşının ne kadar önemli olduğunu vurgulayan bilimsel veriler sunarak katılımcıları bilgilendirdi. Hastaneye yatma oranları kıyaslandığında aşı olan kişilerin aşı olmayan kişilere göre hastaneye yatışının neredeyse yok olduğunu ifade eden Prof. Dr. Nurettin Yiyit, herkesi aşıya davet etti.
Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Suzan Sandıkçı programda yaptığı konuşmada Çekmeköy’deki Covid-19 durumu ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, toplantıda yaptıkları konuşmada herkesi aşı olmaya davet ederek, kurumların vatandaşları aşı yapmaya teşvik edilmesi için çalıştığını söyledi.
Kaymakam Adem Arslan, program sonunda pandemi boyunca Vefa Sosyal Destek Grubunda, Filyasyon, İzalosyon ve İşyeri Denetim ekiplerinde görev alan herkese yürekten teşekkür ettiğini ifade ederek, aynı gayret ve çabayı vatandaşlarımızın aşı olmada göstermelerini rica etti, Çekmeköy’deki aşı ile ilgili çalışmalar hakkında oransal olarak bilgi verdi.
Reklamı Geç