Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE İYİ PARTİ’DEN DEVA’YA ZİYARET..

Kuruluşunun üzerinden teşkilatlanma çalışmalarını

Kuruluşunun üzerinden teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlayan Ali Babacan genel başkanlığındaki DEVA Partisi, Çekmeköy’de de yeni yerinde çalışma ve faaliyetlerine hız verdi. Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı da, DEVA Partisi İlçe Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulunarak istişarelerde bulundu.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, beraberinde İBB ve Çekmeköy Meclis Üyesi Bora Kılıç ve ilçe yöneticileri ile birlikte DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer ve yönetimini yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Sayın İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Meclis Üyesi Bora Kılıç ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Çekmeköy için Çekmeköylüler adına daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturma konusunda ortak fikir ve mutabık kalmaktan memnuniyet duyarız” dedi.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç; “DEVA Partisi Çekmeköy ilçe başkanı Sn.Abdulkadir Kacemer kardeşimi ziyaret edip hayırlı olsun dedik. Misafirperverliğinden dolayı kendisi ve teşkilatına teşekkür eder, siyasi hayatında başarılar dilerim” dedi.

Reklamı Geç