Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE İYİ PARTİ’Lİ KADINLAR HAYATA DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR…

Hafta sonu Taşdelen Turgut

Hafta sonu Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde son derece yararlı bir program gerçekleştiren Çekmeköy’deki İYİ Parti’li kadınlar, annelerden çocuklara toplumun her bireyine önemli mesajlar veren faydalı bir etkinliğe imza attılar. “Bilinçli Nesil Yetiştiren Kadın” temalı program yoğun ilgi gördü.

İYİ Parti Çekmeköy Kadın Politikaları Başkanlığı, anneler ve çocuklar başta olmak üzere toplumun tüm bireylerine önemli bilgilendirmeler yapan farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşen “Bilinçli Nesil Yetiştiren Kadın” temalı programa İYİ Parti Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı Berna Sukas da katılarak, partiye katılan yeni kadın üyelere rozetlerini taktı.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Apakhan ile çok sayıda ismin katıldığı programda İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi İlay Aksoy ve Sosyolog Ebeveyn Koçu Fatma Çiftçi, dinleyicilere birbirinden önemli bilgiler aktardı. Kadına ve çocuğa şiddet, taciz ve çeşitli şekillerde baskı konularının ele alındığı seminer gün boyu devam etti. Kadınların maruz kalabilecekleri şiddet ve baskı durumlarında ilgili kanunların kendilerine sağladığı faydaların da anlatıldığı seminerde, bilinçli kadınların yetiştireceği bilinçli nesillerle daha güzel gelecek vurgusu yapıldı.

Genel Başkanı Yardımcısı Berna Sukas, yaptığı konuşmada; İYİ Parti’nin bu ülkede kadına ve çocuğa en büyük değeri veren parti olduğuna işaret etti. Daha güzel bir gelecek için İYİ Parti’li kadroların ülkeyi ve devleti yönetmeye hazır olduğunu söyleyen Sukas, “Sizler şu birlikteliğinizle gücümüze güç katıyorsunuz” dedi.

İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğden Apakhan da, sosyal projelere önem veren bir ilçe teşkilatı olduklarını söyledi. İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı bünyesinde önümüzdeki süreçte yabancı dil kursları ve bağlama kursları da düzenleyeceklerini ifade eden Apakhan, “Dileyen herkes bu kurslarımızdan ücretsiz olarak yararlanabilir” dedi.

Programın sonunda ise seminerde önemli bilgilerini paylaşan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi İlay Aksoy ve Sosyolog Ebeveyn Koçu Fatma Çiftçi’ye teşekkür edildi. 10 Kasım Atatürk’ü Anma haftası etkinliklerine denk gelen seminerin sonunda katılımcılar 10. Yıl Marşı coşkusunu hep birlikte paylaştılar ve Atatürk’ü saygı ile andılar.

Reklamı Geç