Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE KAN BAĞIŞI MUHTARLARLA DEVAM EDİYOR..

Geçtiğimiz günlerde Madenler Meydanı’nda

Geçtiğimiz günlerde Madenler Meydanı’nda başlayan Kızılay Kan Bağışı Kampanyası; Taşdelen, Sultançiftliği, Kirazlıdere ve Güngören Mahalle Muhtarlarının örnek girişimi ile Sultan Murat Caddesi’nde kurulan çadırda hız kesmeden devam ediyor..

Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya ve Güngören Mahallesi Muhtarı Adem Soylu’nun örnek girişimi sonucu Türk Kızılayı Kan Bağışı çadırı Sultan Murat Caddesi’ne kuruldu. Sabah saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaşın kan bağışında bulunduğu çadırda muhtarlar da kan bağışı yaptı. Kan bağışı çadırının kendilerine daha yakın bir mesafeye gelmesinden memnun olan Taşdelen, Sultançiftliği, Kirazlıdere ve Güngören Mahallesi sakinleri, muhtarların örnek girişimini tebrik etti. Gün boyu devam edecek kan bağışının vatandaşlardan yoğun ilgi görmesini Kızılay yetkilileri de umut verici bulduklarını ifade ettiler.

Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, “Pandemi sürecinden dolayı kan stokları azalma eğilimine girdi. Bunun için vatandaşlarımızın daha fazla duyarlılık göstermesini ve bu hayırlı işe katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi. Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, “Unutulmamalıdır ki kan bağışı bizim için 15 dakikalık bir iş fakat başkalarının bir ömrü demektir” şeklinde konuştu. Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya da; “Her yönüyle hayırlı ve huzur veren bir davranış olan kan bağışı son derece önemlidir ve bir gün hepimize bu kan lazım olabilir” dedi. Güngören Mahallesi Muhtarı Adem Soylu da kan bağışının önemine vurgu yaptı.

Reklamı Geç