Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE MİLLET İTTİFAKI ORTAKLARINI YOĞUN GÜNLER BEKLİYOR…

CHP’nin geçtiğimiz ay yapılan

CHP’nin geçtiğimiz ay yapılan ilçe kongresinin ardından il kongresinin de tamamlanmasıyla Çekmeköy İlçe Başkanılğı’na ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti gerçekleştirerek yeni ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş ve yönetimine başarılar dileyen İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ve ilçe yöneticileri, daha çok istişare ve diyalogla sahada etkin olmanın mesajını verdiler.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Millet İttifakı Ortağı İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ve ilçe yöneticileri, ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Ziyarette bu hafta sonu Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri 2. olağan genel kurulla CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve yönetimini davet eden İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Parti içi demokrasinin güçleneceği şölen havasında bir kongre için hazırlıklarımız tamam. Millet İttifakı olarak sizleri de kongremizde görmekten şeref duyarız” dedi.

Millet İttifakı’nın ülkenin dört bir yanında ve İstanbul’un her bir köşesinde olduğu gibi Çekmeköy’de de en etkin ve en verimli şekilde sahada işbirliği içinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Büyükşehir’den ilçelere, mahallelerden sokaklara her zaman ve her yerde halkımızla 7/24 bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Millet İttifakı ortağı İYİ Parti İlçe Başkanımız Sayın Dilaver Koç ve arkadaşlarının ziyaretleri bizi mutlu etmiştir. Çekmeköy’ün faydasına olacak her işte sahada birlik olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç