Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE RAHMETLİ CEMAL GÜNGÖR ANISINA YAKIŞAN HİZMET..

Çekmeköy Taşdelen’in sevilen simalarından

Çekmeköy Taşdelen’in sevilen simalarından rahmetli Muhtar Cemal Güngör adı verilen park, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projesi “Millet Bahçesi” konseptine benzer  içerikle yenilenerek hizmete açıldı. Ünlü sanatçı Gökhan Tepe’nin konser verdiği gecede konuşan Başkan Ahmet Poyraz, Metro’nun açılışına sayılı günler kaldığını kaydetti.

Çekmeköy Belediyesi, 46 bin metrekare ile ilçenin büyük parkları arasında yer alan, Alemdağ, Ekşioğlu ve Taşdelen Mahalleleri’nde oturanlar tarafından yoğun olarak kullanılan Cemal Güngör Parkı’nı yeniledi. Yenilenen parkın açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Açılışında ünlü sanatçı Gökhan Tepe, Nurettin Bay ve Ferat Şimşek’in sahne aldığı programa; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta selamlama konuşması yapan Başkan Ahmet Poyraz, “Yaklaşık 60 bin metrekare bir alanda yer alan parkımızı sizin için yeniledik modern hale getirdik. İçerisinde ; çocuk oyun alanları, amfitiyatro, aletli jimnastik alanları, travers koşu ve yürüyüş parkuru, mescit, tuvalet, yağmur barınakları ve kır kahvesi alanları olan bu parkımızdan 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin faydalanmasını istiyoruz. Bizler Çekmeköyümüzün yeşiline yeşil katıyoruz. Bugün burada açtığımız park ilçemize hayırlı olsun. İnşallah yakın zamanda ilçemize bir park daha kazandıracağız. Merkez Mahallemizde  500 dönüm bir alanda yine böyle yürüyüş yolu olan içerisinde  göletler olan bir park inşaatımız devam ediyor. O parkımızın içinde 50 metre seyir kulesi de yapıyoruz. Bir iki aya kadar burayı da hizmete açacağız inşallah” dedi.

Çekmeköy metromuzu Ağustos ayında açıyoruz diyen Başkan Poyraz; “Belki diyebilirsiniz başkanım Soğukpınar’dan, Taşdelen’den metroya nasıl gideceğiz. Onun da çözümünü bulduk. İETT ring seferleriyle mahallelerimizden metro durağına ulaşacağız ve metroyla yerin üstüne çıkmadan Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy, Pendik her noktaya, denizin altından Marmaray ile Yeşilköy’e, Taksim’e istediğimiz her noktaya Taşdelen’den, Kirazlıdere’den, Soğukpınar’dan Ağustos’ta ulaşmış olacağız ” dedi.

Park açılış töreni; Ferat şimşek ve Nurettin Bay konseri ile başladı. Park kesilen kurdela ile hizmete açıldı. Açılış töreninin ardından muhteşem havai fişek gösterisi ile Çekmeköylüler görsel bir şölen yaşadı. Gecenin finalinde ünlü sanatçı Gökhan Tepe Çekmeköylülere müzik ziyafeti verdi.

Reklamı Geç