Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR..

Çekmeköy Belediyesi Ramazan ayının

Çekmeköy Belediyesi Ramazan ayının manevi havasını yaşatmak için kurduğu etkinlik alanında 7’den 7’e binlerce vatandaşı ağırlamaya devam ediyor. Belediye bahçesinde hazırlanan etkinlik alanında her gün birbirinden ünlü isimler vatandaşlarla buluşurken, Hemşehri Sokağı’nda birbirinden farklı onlarca yörenin lezzetleri ve kültürleri de vatandaşlarla buluşturuluyor.

Kendi yöresel lezzetlerini tatmak isteyen vatandaşlar sokağı doldururken bazı vatandaşlarda ilk kez tanıştıkları lezzetleri tanıma imkanı buluyor. Ordu’nun fındığından Trabzon’un peynirlerine, Sinop’un mantısından Kastamonu’nun Alıç marmelatına, Erzurum’un kadayıf dolmasından, Bingölü’ün balına  kadar binlerce ürünün sergilendiği sokakta kültürler birbiriyle yarışıyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek etkinliklerde aileler çocuklarıyla birlikte eğlenme fırsatı bulurken, çaylarını ve kahvelerini içebilecekleri özel mekanlarda günün yorgunluğunu atacaklar.

Ramazan ayının ilk iki günü geride kalırken Dursun Ali Erzincanlı ve Serdar Tuncer etkinlik alanında vatandaşlarla buluştu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköylüler adına Dursun Ali Erzincanlı ve Serdar Tuncer’e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Reklamı Geç