Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE SİPAHİ COŞKUSU MEYDANLARI DOLDURUYOR..

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’nin Alemdağ’da düzenlediği mitinge binlerce vatandaşın katılımıyla adeta coşku seline dönüştü. Sipahi’nin gövde gösterisine dönüşen mitingi, “Sipahi, adım adım zafere koşuyor” yorumlarına neden oldu.

10 yıl önce 300 oyla Çekmeköy Belediye Başkanlığını kaybeden Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, bu kez adım adım zafere gidiyor. Düzenlediği mitinglerde alanlara ciddi bir kitle toplayan Sipahi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği coşkulu Taşdelen mitinginden sonra bu kez de Alemdağ Mahallesi’ndeki mitingde binlerce vatandaşla buluştu. Alemdağ’daki mitinginde adeta gövde gösterisi yapan Sipahi, miting öncesi iki dönem belediye başkanlığı yaptığı Taşdelen’de esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Ardından seçim otobüsü üzerine çıkarak Alemdağ’da toplanan binlerce vatandaşa hitap etti. Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Sipahi, “Bu kez zafer bizim olacak. Adım adım sokakları ve caddeleri arşınlayarak zafere hep beraber gidiyoruz. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.  Çekmeköylüler, hatıralarım, hemşerilerim, geçmişim ve geleceğim, yol arkadaşlarım hoş geldiniz” diye konuştu.

Konuşmasına başlamadan önce Yeni Zelanda’da yaşanan hain terör saldırısını lanetleyip kınadığını belirten Sipahi, insan yaşamının değerli olduğunu belirterek, “İnsana hizmet etmek değerlidir, insan önemlidir. Peygamber efendimiz buyurmuştur ki ‘İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir” dedi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği mitingde projelerinden de bahseden Sipahi, şunları söyledi: “Görünen tablo ve anketler gösteriyor ki, biz şu anda mevcut belediye başkanıyla birlikte yarışır vaziyetteyiz? Yerel seçimde seçmen, partiye değil adaya oy veriyor. Ancak Demokrat Parti’nin oyu yok diyenler var hala. Böyle bir saçmalık olur mu? Umut ediyorum ve diliyorum ki halkın beklentisinin ve umudunun kırılmadığı bir seçim yaşayacağız. Çünkü 10 yıllık beklentileri karşılanmamış halde. Güzel ve yaşanılabilir bir Çekmeköy hayal ediyorlar. Sosyal yaşamda, imarda ve çocuk kreşlerinde böyle.

Yaşlılarla, kadınlarla, gençlikle, işsizlikle, evde mutfaktaki yangınla ilgili bir beklenti içinde yurttaşlar. Bu değişimin gerçekleştirileceğine inanıyoruz. Öyle de görüyoruz. Siz de bugün alanda gördünüz zaten. Siz de takdir edersiniz ki bir ilçe belediye başkan adayının mitingi bu coşkuda kutlanıyorsa, bu seçimin sonucunu etkileyecek insanların orada olmasından kaynaklanıyor. Ben bütün Çekmeköylü yurttaşlarıma son derece güveniyorum. 2009’un tam tersi olarak bizi başa getireceklerini, Çekmeköy Belediyesi’nin artık onların evi ve orada olan belediye başkanının da onların bir evladı, bir kardeşi olacağını vaat ediyorum. Bununla birlikte çok güzel projelerimiz var.

6 ay kira yurttaştan, 6 ayı bizden. Kiracı rahat, ev sahibi rahat. Aynı zamanda kiracıya hayat projemiz var. ‘Başkan emrimde’ aynı zamanda ‘Çekmeköy cebimde’ projelerimiz var. ‘İşim evimde, para cebimde’ gibi hem balık yemeyi, hem balık tutmayı öğreterek büyük bir kent modeli yaratmaya çalışıyoruz. Bunu yapacağımıza inanıyorum çünkü etrafı ormanlarla çevrili, ulaşım akslarına, birinci, ikinci ve üçüncü köprüye, aynı zamanda havaalanına neredeyse yürüme mesafesinde diyebileceğimiz bu şehrin, bu banliyö şehrinin hak ettiği ve layık olduğu yere ulaşması için gece gündüz demeden çalışacağız. Hem belediye başkanlığım dönemindeki, hem 10 yıl ayrı kaldığım dönemdeki deneyimlerimi, birikimlerimi ve gelişmiş ülkelerde çalışmış olduğumuz modelleri Çekmeköy’e uygulayacağız.”

Reklamı Geç