Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE SON AYLARIN TARTIŞMA KONUSU ARSA SATIŞ İÇİN İHALEDE…

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde 465

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde 465 Ada 1 Parselde bulunan ve İETT otobüs son durak alanı olarak kullanılan 7.028.80 m2 özel eğitim alanı imarlı arsa 13 Şubat Salı günü Saat 9.30’da 20.032.080,00 TL. muhammen bedelle satış ihalesine çıkıyor.

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde son ayların sıcak tartışma konusu olan o arsa için büyük satış ihalesi 13 Şubat Salı günü saat 9.30’da yapılacak. Mahalle halkının bölgede devlet okulu ihtiyacının karşılanması için değerlendirilmesini istediği 7.028.80 m2 arsa özel eğitim alanı yapılmak üzere satılacak. 2018 yılı bütçe görüşmelerine de konu olan arsanın satışı için belediye başkanlığı ‘bütçede ihtiyaç olması halinde satılacak’ demiş ve aynı yerin hemen yanı başında bir devlet okulu yapılması için girişimde bulunulacağı yönünde vaatte bulunmuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 10 Ocak Gazeteciler Günü programında yaptığı açıklamada, söz konusu arsanın özel eğitim alanı yapılmak üzere 2018 yılında satış ihalesinin gerçekleşeceğini ve satış ilanının da yerel basına verileceğini ifade etmişti. Aradan kısa bir süre geçmesinin ardından Hamidiye Mahallesi’ndeki arsanın 13 Şubat günü saat 9.30’da satış ihalesine çıkacağı önce meclis üyelerine grup toplantısında bildirildi ardından belediyenin resmi sitesinden ilan edildi. Söz konusu arsa için muhammen bedel olarak da 20.032.080,00 TL. taban fiyat konuldu.

Reklamı Geç