Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SOSYAL DEMOKRAT BİR ÇEKMEKÖY İÇİN BU KONGRE TARİHİ FIRSATTIR…”

Yeni bir başlangıç için

Yeni bir başlangıç için herkesi mücadeleye davet eden CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Hüseyin Kızıldaş, “Birlikte yeşerttiğimiz umutları birlikte yaşatmak için; gelin canlar bir olalım, Çekmeköy’ü kazanalım” diyerek hem diğer adaylara hem de parti örgütüne en anlamlı mesajı veren isim oldu.   

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün hafta sonu Pazar günü Çekmeköy Spor Kompleksi’nde yapılacak kongresine geri sayım sürerken; adaylar da son mesajlarını veriyor. Bazı adaylar ve ekiplerinin gerek sosyal medya üzerinden gerekse yerel basın aracılığı ile son derece çirkin ve bel altı saldırıları partililerden büyük tepki toplarken, uzlaşı kültürünü ön plana çıkaran temiz siyaset anlayışı her zamanki gibi takdir görüyor. CHP’nin Çekmeköy ilçe başkan adayları arasında sürekli birlik ve beraberlik mesajları ile gündeme gelen Hüseyin Kızıldaş, yeni bir başlangıcı da büyük bir uzlaşı ile gerçekleştirmenin mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

ÖNDER ULUTAŞ’LA BİRLEŞME, DİĞER ADAYLARA ÖRNEK OLDU ANCAK…

Tabanın, tavanın ve ekiplerin talebi üzerine; her türlü birleşme, güç birliği ve uzlaşı yollarını sonuna kadar değerlendiren Başkan Adayı Hüseyin Kızıldaş’ın, bir diğer aday Önder Ulutaş’la ortak paydada buluşarak birleşmesi, örgüt tabanında büyük heyecan uyandırmış ve umutları tazelemişti. Kızıldaş ve Önder Ulutaş’ın birleşme haberi, örgüt tabanında heyecan yaratırken diğer bazı adaylara da örnek olmuş ve başka adayların da birleşmesine öncülük etmişti. Çekmeköy’de daha güçlü bir CHP için tüm adayların birleşmesi yönündeki beklentilere yönelik en anlamlı mesaj da yine Hüseyin Kızıldaş’tan geldi.

KIZILDAŞ; “ÇEKMEKÖY SPOR SALONU’NA BİR GİRELİM, PİR ÇIKALIM…”

Gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı değerlendirmede; “Vakit ayrılık, gayrılık değil, bir olup iri ve diri olma vaktidir” diyen Hüseyin Kızıldaş; “Gelin canlar bir olalım, Çekmeköy’ü birlikte kazanalım. 5 Ocak Pazar günü Madenler Meydanı’ndan Çekmeköy Spor Kompleksi’ne kol kola, omuz omuza yürüyelim. Şahinbey Caddesi’nde birlikte atacağımız o adımlar, geleceğin aydınlık yarınlarına atılan adımlar olsun. 5 Ocak 2020 sosyal demokrat yerel iktidar hedefimizin yeni bir başlangıç günü olsun. Kongre salonuna bir girelim, pir çıkalım. Bütün Çekmeköy güç birliği görsün. Partimiz, İstanbul’da olduğu gibi Çekmeköy’de de iktidara yürüsün” dedi.

ÖMRÜ HAYATIMDA HİÇ BİR AYRIM YAPMADIM BUNDAN SONRA DA YAPMAM…

Gerek ilçe başkanlığı döneminde gerekse de siyasi yaşamı boyunca; herkese eşit mesafede durarak, hiç kimseye hiçbir şekilde ayrım yapmadığını vurgulayan Hüseyin Kızıldaş, “Bir tek ayrıştıranların bizim nazarımızda yeri olmaz, gerisi her zaman başımızın tacı olmuştur bundan sonra da olmaya devam edecek. Biz gönül erbabıyız. Kimseye kin tutmayız, bize taş atana gül atarız. Asırlardır böyle gelmişiz, böyle gideriz” şeklinde konuştu. Bu kongrenin CHP için, Çekmeköy için hayati öneme sahip olduğunu sözlerine ekleyen Kızıldaş, “Örgütümüzün bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine olan inancım tamdır” diyerek şu anlamlı şiiri ile seslendi:

Reklamı Geç