Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEKİ SERGİ AÇILIŞINDA TATLI-SERT REKABET…

Çekmeköy’de faaliyet gösteren bir

Çekmeköy’de faaliyet gösteren bir derneğin düzenlemiş olduğu sanat galerisi açılışında gerçekleştirilen açık artırma usulü tablo satışı ilginç bir atışmaya sahne oldu. Gündemin yerel seçim olmasından dolayı siyasi parti adaylarının ilgi gösterdiği açılışa Çekmeköylü vatandaşlar da katılım gösterdi. Açılış programına Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı’yla birlikte katılan Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ile Demokrat Parti Adayı Hüseyin Avni Sipahi arasındaki atışma damgasını vurdu. Söz konusu açılış bir sanat galerisi olunca konuşmalar da bu yönde gelişti. Atışmalara vesile ise sanat galerisinin komplike bir sergi salonu yerine apartman katında açılması oldu.

Konuşmasında kültür-sanat alanında gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları gibi dünya çapında ses getiren çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Çekmeköy’ü ulusal ve uluslararası yarışmalarla dünya markası yaptıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel’e cevap DP Adayı Hüseyin Avni Sipahi’den geldi.

Çekmeköy’de doğru dürüst bir kongre ve sergi salonu bulunmadığı için bu gibi sergilerin apartman katlarında sıkışmasına tepki gösteren Sipahi, daha önce görev yaptığı Beşiktaş’ı hatırlatarak Çekmeköy Belediyesi’nin ulusal yarışmaları neden ilçe dışında yaptığını sordu. Karşılıklı atışmaya sahne olan bu durum Şahmettin Yüksel’in, “Çekmeköy adını dünyaya duyurmak için elbette İstanbul’un merkezine açılacağız” şeklindeki sözleriyle noktalandı.

Konuşmaların ardından geçilen açık artırma usulü tablo satışı ihalesi de Şahmettin Yüksel ile Sipahi’nin karşı karşıya gelmesine neden oldu. 2.500 TL’den satışına başlanan tablonun fiyatı 3.500 TL’yi geçmeyince Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel devreye girdi. Müzayedede 3 tablonun olduğunu söyleyen Yüksel, Saadet Partisi adayını da işaret ederek; “Burada 3 partinin adayları var ve her birimize birer tablo düşer. 5’er bin lira verelim ve bu iş burada kapansın” dedi.

Bu teklife karşılık veren Sipahi ise 10’ar bin lira vermeyi teklif edince Şahmettin Yüksel tekrar devreye girdi ve “Acele etme henüz yolun başındasın sen daha çok para harcayacaksın” çıkışında bulundu. Saadet Partisi adayının parasının olmayacağı da söylendikten sonra 3 tablo 15 bin liraya ve Şahmettin Yüksel ile Sipahi arasında 7.500 lira kardeş payı yapılmasına karar verilerek tartışmalara son verildi.

Reklamı Geç