Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEKİ SİVASLILAR TAŞDELEN’DE BULUŞTU..

‘Bizi biz yapan birlik

‘Bizi biz yapan birlik ve beraberliğimizdir’ diyen Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği, bölgede yaşayan hemşerilerini sabah kahvaltısında buluşturdu.

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 9Taşdelen Nikah Sarayı’ndaki birlik ve beraberlik kahvaltısına Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği Başkanı Hüseyin Yücel ile yönetiminin yanı sıra; Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, Kaymakam Cemal Hüsnü halkalitoplukonutlari.com Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ve Latif Coşar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin, bir çok STK temsilcisi ve işadamı ile hemşeriler yoğun katılım gösterdi.

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 10Selamlama konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan dernek başkanı Hüseyin Yücel, her dönem ülkemiz üzerinde karanlık ve kirli oyunlar oynanmak istendiğini fakat Türk milletinin azim ve kararlılığı ile her seferinde bu kötü niyetli kişilere geçit vermediğini kaydetti. Önümüzdeki süreçte de ülkenin istikrarı ve huzuru için hemşeriler olarak güç birliği yapacaklarını ifade eden Yücel, 16 Nisan’daki referandumda kararlarının ‘evet’ olacağını açıkladı.

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 3Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da konuşmalarında önümüzdeki sürecin önemine vurgu yaptılar. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden gelineceğini ifade etti. Son konuşmacı Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz da konuşmasında hemşerilerine birlik çağrısı yaptı.

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 4

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 2

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 1

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 8

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 7

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 6

çekmeköy sivaslılar kahvaltı 5

Reklamı Geç