Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEKİ YİĞİDOLAR’DAN KAN BAĞIŞINA DESTEK!..

Türk Kızılayı’nın Çekmeköy Madenler

Türk Kızılayı’nın Çekmeköy Madenler Meydanı’nda devam eden Bağışı Kampanyası, Sivaslı hemşerilerin yoğun ilgisiyle verimli bir gün yaşadı.

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Sivaslılar Derneği, hemşerilerini kan bağışı için seferber etti. Madenler Meydanı’nda devam eden kampanyaya aynı zamanda bir Sivaslı olan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da katılarak hemşerilerini yalnız bırakmadı. Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Soner Çiçekli, önceki dönem dernek başkanı Hüseyin Yücel, Meclis Üyeleri Yılmaz Sezgin ve Turgay Tuna, İstanbul Sivaslılar Derneği Başkan Yardımcısı Özkan Bulut, Sivaslı İşinsanı Lütfü Tiryakioğlu, dernek başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, işadamları ve çok sayıda Sivaslı hemşeri Kızılay Kan Bağışı’na destek verdi. Yine Reşadiye Muhtarı Erkan Akyılmaz da akşam saatlerinde Kan Bağışı Kampanyası’na destek veren isimler arasındaydı.

Pandemi nedeniyle azalan kan stoklarının artırılması amacı ile hemşerileriyle Madenler Meydanı’nda buluşarak kan bağışında bulunduklarını gazetemize açıklayan Dernek Başkanı Soner Çiçekli, “Kan bağışı hususunda bütün vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kan bağışı o kadar önemli bir konu ki bizim 15 dakikalık zamanımız bir başka vatandaşımızın bir ömrüne bedel olabiliyor. Kan bağışı çağrımıza icabet eden tüm hemşerilerimize ve Çekmeköylü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Reklamı Geç