Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN BİR İSİM GÜRKAN KILIÇ İSTANBUL İL BAŞKANI..

Halkçı Liseliler Genel Merkezi

Halkçı Liseliler Genel Merkezi tarafından İstanbul İl Başkanlığı’na CHP Çekmeköy Örgütü tabanından bir isim Gürkan Kılıç atandı. Halkçı Liseliler Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde görevlendirme yazısıyla Halkçı Liseliler İstanbul İl Başkanı Gürkan Kılıç oldu.

Halkçı Liseliler Genel Merkezi tarafından gönderilen, İklim Kayıkçıoğlu ve Diyar Kesebir imzalı metinde Gürkan Kılıç’ın İstanbul İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin oy birliği ile kararlaştırıldığı belirtildi. CHP Çekmeköy Örgüt tabanından gelen Gürkan Kılıç, yaptığı açıklamada; “Halkçı Liseliler İstanbul İl Başkanı olarak Demokrasinin, Cumhuriyetin, Atatürk İlke ve Devrimlerini yaşatmak için çalışacağım. Tüm liselerde örgütlü yapımızın varlığını hissettireceğimiz, özgüveni yüksek dinamik bir örgüt yapısıyla arkadaşlarımızın ülke geleceğine katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

“Ülkemizde yaşanan haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizliğe ve yozlaşmaya karşı örgütlü mücadelemizi tüm İstanbul’da yükselteceğiz” diyen Gürkan Kılıç; “Bu yolda omuz omuza yürüyeceğim arkadaşlarımla haklı mücadelemizin kazanacağına inanıyorum. Türkiye’de ki ve İstanbul’da ki tüm liselerin sorunlarına ışık tutacağız. Bu sorunların çözülmesi için takipçisi olacağız. Eğitim alanında yoksun olan milletler daima sömürülmeye mahkum olur. Eğitim alanında ülkemize katkıda bulunmak amacıyla eksikleri ve önerilerimizi kamuoyunun bilgilenmesi için gerekli tüm çalışmalardan geri durmayacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklamı Geç