Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN BOLU ABANT’TA ‘GENÇLİK VE GELECEK’ SEMPOZYUMU..

Cekmeköy Belediyesi ve Vuslat

Cekmeköy Belediyesi ve Vuslat Platformu’nun ortaklaşa düzenlediği “Gençlik Ve Gelecek Sempozyumu” Bolu Abant’da geniş bir katılımla gerçekleşti.

cekmekoy bolu genclik sempozyum 8Çekmeköy Belediyesi ve Vuslat Platformu’nun birlikte düzenlediği “Ufuktaki Yeni Türkiye Gençlik ve Geleceği” sempozyumu açılışı gerçekleşti. Açılış programına AK Parti Van Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Bolu Valisi Aydın Baruş,Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Vuslat Platformu Başkanı Mimar Hamza Cebeci, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı,Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, öğretim görevlileri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

cekmekoy bolu genclik sempozyum 5Sempozyum’da gençlerin gelişimini destekleyen ve onların güçlenmelerini sağlayacak politikaların sivil, ahlaki, ekonomik ve sosyal yönleriyle bütünsel bir biçimde ele alınmasını amaçlanıyor. Gençlerin, toplumsal değerleri göz ardı etmeyen ve tarihsel gerçeklikler ile bağını güçlendirecek, ruh sağlığını koruyacak, kültürel ve manevi politikalar konusunda da nitelikli yeni bir devlet politikasına yön verecek tartışma ve önerilerin ortaya çıkması, tertip edilen sempozyumun en büyük hedeflerinden biri olarak belirlendi.

cekmekoy bolu genclik sempozyum 3Açılış programı Hz. Ali Camii İmamı Bekir Köse’nin Kur’an tilavetiyle başladı. İlk selamlama konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel; “Bu sempozyumun hayata geçirilmesi fikriyle bize başvuran Vuslat Platformu üyelerini heyecan karşılayarak projenin hazırlanmasında bizlere yol gösteren, destek olan başta Başkanımız Ahmet Poyraz’a, Uluslararası Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci’ye ve bizleri bugün burada yalnız bırakmayan değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

cekmekoy bolu genclik sempozyum 2Programın ev sahiplerinden Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci yaptığı konuşmada; “Belediye Başkanı Ahmet Poyraz başta olmak üzere projelerimize destek veren değerli belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gençler alemi İslamda doğacak güneşin habercisidir. Onlar için her şeyi yapmamız gerekiyor” dedi. Cebeci konuşmasının devamında 15 Temmuz gecesi yaşananları hatırlatarak; “Gerektiğinde şahadedi yaşamaya tercih edemezsek zillet devam eder. O gece gördük ki gençlerimiz ve milletimiz şehadeti tercih etti” dedi.

cekmekoy bolu genclik sempozyum 4Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Gözleri parlayan pırıl pırıl bir gençlikle aynı ortamda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Vuslat derneğimiz çok önemli projelere imza atıyor. Değerli Başkanımız Hamza abimizi ve ekibini tebrik ediyorum. 15 Temmuz sonrası hep şunu diyorum. Bu kadar büyük ve necip bir millete bizi hizmetkar yaptığı için Allahımıza hamdolsun. O gece darbe girişiminde bulunanlar hesap yapanlar Allah’ın hesabını unuttular. Bu ülkede analar ağlamayacaksa serden geçerim diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı unuttular” dedi. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenlere Allah’tan rahmet dileyerek devam eden Poyraz, ilçedeki bir okula Ömer Halisdemir’in adının verildiğini hatırlattı.

cekmekoy bolu genclik sempozyum 9

cekmekoy bolu genclik sempozyum 7

cekmekoy bolu genclik sempozyum 6

cekmekoy bolu genclik sempozyum 1

Reklamı Geç