Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN CHP İLÇE ÖRGÜTLERİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ…

Geçtiğimiz haftalarda kongrelerini tamamlayan

Geçtiğimiz haftalarda kongrelerini tamamlayan CHP ilçe yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi ve Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’e başkan adaylığında adı geçen İlhan Bayram ile CHP Çekmeköy Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, CHP Çekmeköy Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Küpçük ve önceki dönem CHP Meclis Üyesi Yusuf Polat, Sancaktepe, Ataşehir, Ümraniye, Kartal, Maltepe ve Pendik ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi ve önümüzdeki günlerde kongresini yapacak olan Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF’e başkan adaylığında adı geçen İlhan Bayram, CHP Çekmeköy Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, CHP Çekmeköy Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Küpçük ve önceki dönem CHP Meclis Üyesi Yusuf Polat, yapılan kongreler sonrası Anadolu yakasındaki ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek yeni ilçe başkanları ve yönetimlerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Ziyaret programına Sancaktepe ilçe başkanlığı ile başlayan İlhan Bayram, Hüseyin Turgut, Dilek Küpçük ve Yusuf Polat, İlçe Başkanı Muharrem Aydın ve ilçe yöneticileri ile bir süre sohbet ederek yeni dönemde başarılar dilediler. CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın, komşu ilçe Çekmeköy’den ziyarete gelen konuklarına teşekkür etti.

Sancaktepe’nin ardından CHP Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret eden İlhan Bayram, Hüseyin Turgut, Dilek Küpçük ve Yusuf Polat, yeni ilçe başkanı Ali Cengiz Erol ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler. CHP Maltepe’nin yeni ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, nazik ziyaretten ötürü konuklarına teşekkür etti.

Yine geçtiğimiz haftalarda kongresini yapan CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden İlhan Bayram, Hüseyin Turgut, Dilek Küpçük ve Yusuf Polat, yeni ilçe başkanı Efendi Argunşah ve yönetimine başarılar dilediler. CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Kartal’dan sonra CHP Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden İlhan Bayram, Hüseyin Turgut, Dilek Küpçük ve Yusuf Polat, İlçe Başkanı Doğan Çakmak ve yönetimine yeni dönemde başarılar dilediler. CHP İlçe Başkanı Doğan Çakmak da hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarına teşekkür etti.

Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın’ı da ziyaret eden İlhan Bayram, Hüseyin Turgut, Dilek Küpçük ve Yusuf Polat, yeni dönemde başarı dileklerini ilettiler. Kongrelerin tazelenme, yenilenme ve de güçlenme organları olduğunu ifade eden Celal Yalçın, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarına teşekkür etti.

Günün son ziyaret programını Ümraniye’ye gerçekleştiren İlhan Bayram, Hüseyin Turgut, Dilek Küpçük ve Yusuf Polat, CHP Ümraniye’nin yeni ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni dönemde başarılar dilediler. CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Reklamı Geç