Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN FAS’A İŞBİRLİĞİ VE TEKNİK İNCELEME GEZİSİ

Meclis üyeleri ve yardımcılarıyla

Meclis üyeleri ve yardımcılarıyla birlikte bir haftalık Fas gezisini tamamlayarak yurda dönen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve ekibi, Fas’ın Berrechid Belediyesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

cekmekoy fas gezi 3Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen Fas ziyaretinde, iş birliği protokolü imzalandı. Fas’ın Berrechid Belediye Başkanı Abdurrahim El Kamil’in misafir ettiği Türk ekibi, Fas’ta teknik incelemelerde bulundu. Çevre ve belediyecilik faaliyetleri alanlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan ekipler, Türkiye ve Fas halkları arasındaki kardeşlik ilişkilerini göz önünde bulunduran iş birliği protokolü imzalandı.

cekmekoy fas gezi 1Protokolde; iki belediye arasında her türlü bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılması, ortak çıkarlar ve ortak pozisyonlar ile ilgili olarak koordinasyon ve işbirliği yapılması, uluslararası ilişkilerde karşılıklı destek sağlanması, iki kurum arasında kurum yetkililerine yönelik kapasite geliştirme ve eğitim programları düzenlenmesi ve karşılıklı personel değişimi ve stajlar düzenlenmesi, taraflar tarafından, öz kaynaklar, ulusal ve uluslararası kaynaklar ile ortak projeler geliştirilmesi ve uygulanması ve iki ülkenin ve yabancı ülkelerin belediyeleri arasında işbirliği ağlarının geliştirilmesi konularında uzun vadeli ilişkiler ve işbirliği maddeleri yer alıyor.

cekmekoy fas gezi 2

Reklamı Geç