Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN HALEP’E 25 TIR YARDIM DUALARLA UĞURLANDI..

Çekmeköy Belediyesi ve Türk

Çekmeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi’nin düzenlediği “ Halep Yalnız Değildir ” kampanyasında toplanan 25 TIR dolusu yardımlar  dualarla Halep’e uğurlandı.

cekmeköy halep yardım 5Çekmeköy Belediyesi ve Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi’nin düzenlediği “Halep Yalnız Değildir” kampanyasında ilkokul öğrencilerinden işadamlarına, ev kadınlarından, esnafa kadar tamamen yerel halk tarafından toplanan ve gönüllülerin de katılımıyla yüklenen 25 TIR dolusu insani yardım malzemesi, Halep’e gönderildi. Belediye önünden dualarla Halep’e uğurlanan TIR’ları Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kızılay Şube Başkanı Abdusselam Zurel, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Gurup Başkanı Gülali Alagöz, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Cenap Yağmur, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurumları temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş yolcu etti.

cekmeköy halep yardım 11Protokol konuşmaları ile başlayan programda Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız; “25 TIR yardım yolluyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Helalinden kazanmak önemli. Ama bu helali kazanıp doğru yere harcamak daha önemli. Çekmeköy halkı bunu çok iyi yapıyor. Tüm Çekmeköy halkı ile gurur duyuyorum. Daha önceki yıllarda bu tür güzellikleri millet olarak yaptık yine yapıyoruz. Ben bu güzelliklerin ebediyen devam etmesini diliyorum” dedi.

cekmeköy halep yardım 6Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Suriye’de çok acı bir tablo var. Rabbim yardımcıları olsun. Bu acı toblo başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin gayretleri ile inşallah son bulacak. Bugün ateşkes imzalandı. İnşallah ateşkesten sonra bu topraklarda bir daha göz yaşı ve kan olmaz. Bu topraklara barış hakim olur. Biz millet olarak çok duyarlı bir milletiz. Dünya bu olaylara gözlerini yummuşken bizler kendi içimizde 3 milyon Suriyeliyi bağrımıza bastık. Yüreğini ortaya koyan tüm halkımızdan rabbim razı olsun. Bugün 25 tır yolluyoruz diye yardımlar bitmeyecek inşallah. Kampanyamız devam edecek. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan firmalarımız, iş adamlarımıza hayırseverlerimize öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bugün buradan yola çıkacak tırlarımızın kazasız belasız yerine ulaşır” dedi.

cekmeköy halep yardım 1AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı; “Allahımıza hamd ediyorum. Ülkemiz, dünyada ki mazlum milletler ve Suriye’deki mazlumlar için gece gündüz demeden çalışan bir Cumhurbaşkanı ve hükümete sahibiz. Kısa bir sürede 25 tır yardım toplandı. Başta belediye başkanımız ve Kızılayımız olmak üzere tüm bağışçı ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün dünyaya örnek bir milletiz” dedi.

cekmeköy halep yardım 4Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Gurup Başkanı Gülali Alagöz; “Güzel bir oluşum oldu. Bu oluşumun içinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz haftalarda şehit cenazelerinde gösterdikleri hassasiyette gördük, 24 saat insanların yanında olan Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

cekmeköy halep yardım 1Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Cenap Yağmur; “Böyle hayırlı bir işi düzenleyen Çekmeköy Belediyemize ve Kızılay şubemize teşekkür ediyorum Bu hayrın içinde olan herkesten Allah razı olsun” dedi. Programın sonunda yardım tırları Müftü Muhammed Suiçmezi’in duasıyla Halep’e uğurlandı.

cekmeköy halep yardım 10

cekmeköy halep yardım 2

cekmeköy halep yardım 7

Reklamı Geç