Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN PATATES ÜRETİCİSİNE DESTEK..

Aracılar nedeniyle birkaç yıldır

Aracılar nedeniyle birkaç yıldır fiyat krizi yaşayan patates üreticisine bu yıl bir destek de Çekmeköy Belediyesi’nden geldi.  Çekmeköy Belediyesi, sosyal yardıma kayıtlı aileler için hazırladığı gıda yardımı kalemindeki patatesleri, bu yıl üreticiden doğrudan aldı. Belediye ekipleri, çiftçiden aldığı 40 ton patatesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Çekmeköy Belediyesi yerli tarım üreticisine destek olmak amacıyla Niğde’den temin ettiği 40 ton patatesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yardım esasları değerlendirme kurulu tarafından belirlenen ve her ay düzenli olarak çeşitli sosyal yardımlar yapılan ihtiyaç sahibi 2 bin aileye dağıtmaya başladı.20 kiloluk çuvallar halinde hazırlanan patatesler, ekipler tarafından tek tek ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar götürülerek teslim ediliyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “İlçemizde her ay düzenli olarak çeşitli sosyal yardım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yardımların yanı sıra ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi vatandaş kalmasın diye ekiplerimiz sahada tespit çalışmaları da yapıyor. Bu çalışmamız ile hem üreticimize hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak, toplumumuzda var olan dayanışma kültürünü gücendirmek için bir adım atmış olduk” dedi.

Çekmeköy Belediyesi, daha önce de kuru gıda yardımı ve sıcak yemek gibi projelerinde tüm malzeme alışverişlerini çiftçiden temin ettiği için Tarım Kredi Kooperatifinden teşekkür plaketi almıştı.

Reklamı Geç