Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN SONRA ŞİMDİ DE DUDULLU METROCORNER AVM’DE..

A Grubu TÜRSAB (Türkiye

A Grubu TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) üyesi Gökyer Turizm, Çekmeköy’den sonra yetkili Türk Hava Yolları, Oto Kiralama (Entacars), ANITUR acentalığını şimdi de Dudullu merkezinde yeni açılacak olan METROCORNER AVM içersindeki yeni ofisiyle hizmet ağı ile genişletmeye hazırlanıyor.

Dudullu merkezde Kasım ayı içerisinde açılacak olan Metrocorner AVM içersinde daha etkin ve kalite bir hizmet sunmayı amaçlayan Gökyer Turizm kurucusu Özer Gökyer www.yerelgazete.com.tr ye firmasının sunmuş olduğu hizmetleri ve yeni hedefleri değerlendirdi. “İç turizm pazarında şu durumu iyi görmek lazım” diyerek söze başlayan Özer Gökyer; “Çekmeköy, Dudullu ve Ümraniye bölgesinde yaşayan insanlarımızı Türkiye turizmi konusunda daha iyi bilgilendirmemiz gerekliliğini düşündük. İnsanımız yoğun iş temposundan dolayı genelde hafta sonu ve tatil zamanlarını iyi değerlendiremiyor. Öyle ki bölgemizdeki insanlarımızın Karadeniz, Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu Bölgelerini, buradaki güzellikleri iyi tanımadığı ve gezmediklerini fark ettik. Tatil konusunda yaşanmışlıkları kısıtlı olduğu için konaklamalarda hata yaptıklarını fark ettik” dedi.

“Bu doğrultuda ANITUR merkez ofisi ile görüşme sağlayarak bölgemize Çekmeköy Anıtur ana acentalığını getirmeyi başardık” diyen Gökyer açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Böylece her kesime uygun kaliteli otel konaklama ve hesaplı turlar düzenlemeye başladık. Burada gördük ki çalışmalarımız bize büyük bir başarı sağladı.  Artık Gökyer Turizm & Anıtur güvencesiyle misafirlerimiz 99 TL başlayan fiyatlar ile kısa sürelide olsa tatil yapma fırsatı buldu.

Yine Gökyer Turizm bünyesinde Entacars oto kiralama markasını kurduk. Burada 9 ana markada, geniş bir araç filosu ile (Nissan, Renault, Hyundai, Skoda, BMW, Mercedes, Audi, WV, Ford) hizmet sunmaya başladık. Artık bölgemizdeki misafirlerimiz kaliteli araçlar için diğer bölge ve havalimanlarına gitmesine gerek bırakmadan aynı hizmeti bu bölgede alabilirler. Araç filomuz  2016 -2017 model ve  % 70’i otomatik araçlardan oluşmaktadır.

Buradaki en belirgin özelliğimiz ise misafirlerimiz istedikleri marka ve model araçları www.entacars.com sitemizden 3 adımda rezervasyon yaptırarak, araçlarını bulundukları yerden teslim alabilirler. Daha sonra kiralama bitiminde istedikleri yerde araçlarını teslim edebilirler. Arzu eden misafirlerimiz araç kararsızlıklarını Metrocorner AVM içersindeki ofisimize gelerek araçlarımızı görmek koşuluyla kapalı alanda teslim alabilirler.

Gökyer Turizm 1000 havayolu şirketi ile birlikte tüm dünya havayolları iç ve dış hat uçak bileti satışı da sunmaktadır. Uçak bileti departmanımız 7/24 hizmet verecek şekilde koğuşlandırılmıştır.  Arzu eden misafirlerimiz indirimli ve kampanyalı uçuşlar hakkında bilgi almak isterler ise bizle temasa geçmeleri yeterli olacaktır. Kendilerinin bilgileri doğrultusunda kayıt altına aldığımız misafirlerimize daimi olarak kampanyalı uçuşlar hakkında bilgilendirme yapmaktayız. Yine internet üzerinden www.bilethatti.com.tr uçuşlarını sorgulayabilirler.

GÖKYER TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. Merkez Mah. Erenler Cad. No: 1/1 Çekmeköy – İSTANBUL (Shell benzinlik karşısı) Çekmeköy / İSTANBUL TEL: 0216 639 09 12-13-14 www.entacars.com www.bilethatti.com.tr

Reklamı Geç