Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEN SURİYELİ MÜLTECİLERE YARDIM ELİ UZANDI..

Ak Parti İl Başkanlığı

Ak Parti İl Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, ilçe belediyelerinin destek verdiği, “Üşüyorum Yardım Edin” kampanyası için Çekmeköy’de toplanan yardım malzemelerini taşıyan TIR’lar dualarla uğurlandı.

cekmesuriye3Suriyeli sığınmacılara gönderilmek üzere AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan “Üşüyorum Yardım Edin” kampanyası için hazırlanan yardım malzemeleri tırlara yüklendi. Toplanan malzemeler, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı, Ahmet Epli ve Şahmettin Yüksel’in aralarında bulunduğu ekipler tarafından tırlara yerleştirildi. Şanlıurfa’daki sığınmacılara gönderilmek üzere dualarla hazırlanan tırlarda; battaniye, bebek bezi, ısıtıcı, kışlık giysi ve gıda maddeleri yer alıyor.

cekmesuriye1Ak Parti İl Başkanlığı koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, Büyükşehir Belediyesi ve Ak Partili ilçe belediyelerinin katıldığı yardım kampanyasına Çekmeköylüler de destek verdi. İlçe halkının yardımları ile toplanan yardım malzemeleri,  diğer belediyelerin hazırladığı araçlarla birlikte 100 araçlık konvoyla Suriye sınırına gönderilmek üzere yola çıkacak.

cekmesuriye2Yardım TIR’larını uğurlama töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Yarın Maltepe Meydanı’ndan yola çıkacak 100 tırla birlikte Şanlıurfa’ya Suriyeli kardeşlerimize bir yardım çıkarması yapacağız. Kış şartlarında ülkemize sığınan kardeşlerimize yardım eli uzatıyoruz. Yardıma ihtiyacı olana el uzatmak hem dini hem insanlık görevimiz. Bu soğuk günlerde kardeşlerimizin dertlerine biraz da olsa çare olabilmek için gayret ediyoruz. Bizler bu mekanlardan daha önce de Van depreminde açıkta kalan kardeşlerimiz için yardım malzemeleri göndermiştik. Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın. Kampanyaya destek vererek yardımların çığ gibi büyümesini sağlayan esnaflara, iş adamlarına ve tüm Çekmeköy halkına teşekkür ediyorum. Allah yaptığımız bu yardımları kabul etsin” dedi.

 

 

Reklamı Geç