Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖYLÜ GENÇLERİN YENİ MEKANI KARINCA KAFE…

Geçtiğimiz hafta Çekmeköy Mehmet

Geçtiğimiz hafta Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hizmete açılan Karınca Kafe, gençlerin yeni uğrak noktası alacağını ilk günden gösterdi…

Çekmeköylü girişimci genç Murat Sökmen tarafından tasarlanarak hizmete açılan Karınca Kafe, sıcak ortamı ve göze hitap eden hoş dekoru ile ilgi odağı oluyor.

Karınca Kafe’nin açılış gününde gençleri yalnız bırakmayan CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Hüseyin Kızıldaş ve belediyenin CHP’li genç meclis üyesi İlhan Bayram da yeni mekana hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, güvenli ve kaliteli ortamlarda, birlik ve beraberlik içerisinde verimli zaman geçirmesinin önemli olduğunu kaydeden Hüseyin Kızıldaş, “Karınca Kafe’nin gençlerimize en güzel şekilde ev sahipliği yapmasını diliyorum. Gençlerimizi bu tür iş yeri açma girişimlerinde teşvik etmeli ve desteklemeliyiz” dedi.

Karınca Kafe’nin açılış günü misafirlerinden meclis üyesi İlhan Bayram da, “Bu tür yerler hepimizin çoluk çocuğunu güvenle göndereceği yerler olmalı. Bu noktada Karınca Kafe’nin son derece nezih bir ortam olduğunu görüyorum ve girişimci gençlerimize başarılar diliyorum” dedi. Karınca Kafe Sahibi Murat Sökmen de, gençlerin kendilerini rahat ve özgür hissedebilecekleri kaliteli bir mekan sunmaya çalıştıklarını kaydederek; “Hizmet kalitemizi ve ortamımızı her geçen gün daha da geliştireceğiz ve gelen talepler doğrultusunda en iyiyi bulmak için hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.      

Reklamı Geç