Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖYLÜ MÜTEAHHİT VE İŞADAMLARINDAN ÇEKMEKÖYSPOR’A ANLAMLI DESTEK..

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen gecede

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen gecede Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulübü yararına toplanan bağışlar kapsamında 200 bin TL destekte bulunan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, sözünü yerine getirdi. ÇEKMÜDER ailesinin katkılarıyla toplanan 200 bin TL dernek merkezinde törenle Başkan Yücel Evsen tarafından Çekmeköyspor Başkanı Murat Yıldırım’a takdim edildi.  

Bölgesine duyarlı faaliyetler kapsamında sosyal sorumluluk projelerine önem veren Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen gecede Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından Çekmeköyspor için toplanan bağış kampanyasına 200 bin TL katkıda bulunan ÇEKMÜDER Ailesi, bölge sporuna önemli bir destek sağlamış oldu. ÇEKMÜDER yöneticileri arasında toplanan anlamlı bağış dernek merkezindeki törende Başkan Yücel Evsen tarafından Çekmeköyspor Kulübü Başkanı Murat Yıldırım’a takdim edildi.

ÇEKMÜDER merkezindeki programda konuşan Çekmeköyspor Kulübü Başkanı Murat Yıldırım, kulüp hakkında bilgiler verdi. Çekmeköyspor’un bugün itibarı ile altyapısında 500 civarında Çekmeköylü çocuğumuzun top oynadığını ve 220 lisanslı oyuncusunun olduğunu kaydeden Başkan Yıldırım; “Alemdağspor ile Çekmeköyspor’u birleştirme sonucunda Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulübünü oluşturmak gerçekten zor bir işti ve biz bu zor iş şimdilik başarmış görünüyoruz. Bölgemizde spor alanında gerçekten çok büyük eksiklikler vardı ve biz bu eksikleri gidermeye futbolu Çekmeköy’de topluma sevdirmekle başladık” dedi.

Başkan Murat Yıldırım şöyle konuştu: “Hepimiz burada ticaret ve siyaset yapıyoruz. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en büyük mirasın bu gibi hizmetler olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Kulübümüz bugün BAL Ligi’nde mücadele veriyor ve en zor bir evreden geçiyoruz. Kulübümüzün düzenli bir geliri ve sabit bir bütçesi olmamasına karşılık sistemin işlediği ve ödemelerin yapıldığı bir yapı var ortada. Bu işi döndürmek gerçekten zor. Takdir edersiniz ki taşıma suyla elbette değirmen dönmez ve bizler de bu bilinçle hareketle gelecekte kulübümüze gelir getirici projeler üzerinde belediyemizle birlikte çalışmalar yapıyoruz.

Belediyemizin ilçemizdeki diğer tüm kulüplerle birlikte kulübümüze de ciddi manada destek ve katkıları var. Bu noktada siz işadamlarımızı önemsiyoruz. Çünkü bölgeye katma değeri sizler sağlıyorsunuz. Gücümüzü arttırmak adına; sizlerle birlikte hareket etmeye her zaman açığız. Gelin bu kulübün yönetiminde yer alın, gençlerimizi ve altyapımızı yerinde görün, maçlarımızı ailelerinizle birlikte izleyin. Gençliğe yönelik yatırımlarınız için teşekkür ediyorum.”

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de yaptığı konuşmada, dernek olarak Çekmeköyspor’a gelir getirici tüm projelere destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. “Burası bir Nişantaşı ya da Kadıköy değil, Çekmeköy” diyen Evsen; “Burada biz halin köy havası yaşıyoruz ve her akşam bir araya gelip birbirimizin çayını içebiliyoruz. Sizler gerçekten zor bir iş yapıyorsunuz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına spor en önemli unsur. Çekmeköy’de sporu tabana yayabildiğimiz ölçüde güçlü oluruz ve başarılar elde ederiz. Bu kulübün her türlü başarısı bizim için gurur kaynağıdır” dedi. Başkan Evsen daha sonra 200 bin TL değerindeki çekin görselini Murat Yıldırım’a takdim etti. Başkan Murat Yıldırım da attığı imza ile ÇEKMÜDER ailesinin yeni üyesi oldu.

Reklamı Geç