Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖYLÜ SANATSEVERLERİN GÖRMESİ GEREKEN SERGİ..

Gençlere örnek olacak çalışmalara

Gençlere örnek olacak çalışmalara imza atan lise öğrencisi Songül Özen’in ikinci resim sergisi Çekmeköylü sanatseverleri bekliyor.

sergi2Adı Songül Özen. Çekmeköy Nesrin Uçmaklıoğlu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi. Henüz 17 yaşında ve yaşıtları bütün boş zamanlarını internette öldürürken O, resim sanatında harikalar yaratıyor. Boş zamanlarında yarattığı o muhteşem eserleri sanatseverlerin beğenisine sunmak için bir de resim sergisi açan Songül Özen, Çekmeköylü sanatseverlerin ilgisini topluyor.

sergi1Çekmeköylü sanatseverlerin kaçırmaması gereken bir güzellik olan Özen’in karma resim sergisi her ne kadar bu hafta sonu kapanacak olsa da merak etmeyin önümüzdeki zamanlarda yeni sergi açma planları da var. Sergide birbirinden önemli mesajlar içeren onlarca eserini sanatseverlerin beğenisine sunan Özen, isteğe göre bu eserleri satarak aile ekonomisine ve eğitim bütçesine katkı sağlıyor.

sergi3Sergiyi açmasında işyeri sahibinin de yardımcı olduğu Özen’e okulundan hocaları da manevi destek veriyor. Aynı zamanda Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Çekmeköy Şubesi Gençlik Kolları Üyesi de olan Songül Özen, vakıf bünyesinde iki hafta sonra başlayacak olan resim kurslarında hocalık da yapıyor. Spora da ayrı bir merakı olan Özen basketbolda da bir hayli mesafe kaydetmiş durumda. Özellikle kendi yaş gurubundan gençlere örnek teşkil eden Songül Özen’in bu takdire şayan çalışmaları hakkında düşüncelerini aldık. Herkesin sanat ve sporla daha çok ilgilenmesi gerektiğine vurgu yapan Özen, “İstenirse hayatın her anı ve her mekanı sanat ve sporla renklendirilebilir” diyor.

Reklamı Geç