Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖYSPOR İLÇENİN ADINI SPORLA TANITMAYA KARARLI…

Bu sezon mücadele ettiği

Bu sezon mücadele ettiği Süper Amatör Lig 7. Grup’ta üstün başarılara imza atarak namağlup şampiyonluğa yürüyen Başkan Tuncay Meriç yönetimindeki Çekmeköyspor, kamuoyunda ses getiren faaliyetlerle de gündemden düşmüyor. İlçe yetkilileri ve STK’lar ile işdünyasına bir dizi ziyaretlerde bulunup desteklerini kazanan kulüp yönetimi Çekmeköy’ün adını sporla Türkiye’ye tanıtmakta kararlı olduğunu gösterdi. 

cekmekospor ziyaret 1Çekmeköy’de sporu tabana yayan ve elde ettiği üstün başarılarla ilçe halkının gururu olmayı hak eden Çekmeköyspor, güzel etkinliklerle gündemde kalmaya devam ediyor. Bu hafta Alemdağ stadında karşılaştığı son maçında rakibi Okspor’u 5-0 yenen Çekmeköyspor, namağlup ünvanını sürdürdü. Mücadele ettiği Süper Amatör Lig 7. Grup’ta elde ettiği bu skorla en yakın rakibine 14 puan fark atan Çekmeköyspor, Kulüp Başkanı Tuncay Meriç ve yöneticilerinin kamuoyunda ses getiren çalışmalarıyla da gündemden düşmüyor.

cekmekospor ziyaret 5Geçtiğimiz günlerde önce Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve yardımcıları Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel, Latif Coşar, Fatih Sırmacı ve Ahmet Epli’yi ziyaret eden Çekmeköyspor Başkanı Tuncay Meriç ile yönetimi sonraki günlerde ise İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk’ü ziyaret ederek hem birer şükran plaketi takdim etti hem de kulüp olarak hedef ve beklentilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

cekmekospor ziyaret 10Ziyaretlerde Çekmeköyspor’un önemli ihtiyaçlarından olan stat yeri eksiğini sürekli gündeme getiren kulüp yöneticileri bu konuda yetkililerden destek talep ettiler. Çekmeköyspor’un çok daha büyük başarılara imza atarak ilçenin adını ülke genelinde tanıtmayı hedeflediğini kaydeden kulüp yöneticileri, bu büyük başarı için herkesin elele vermesi gerektiğini bir kez daha yetkililere aktardılar.

cekmekospor ziyaret 11İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının da desteğini kazanmak için kolları sıvayan Çekmeköyspor yöneticileri, ÇEKSİAD Başkanı Nejat Zeytin ile eski başkan Erdal Albayrak’ı da yerinde ziyaret ederek desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi taktim ettiler. Ziyaret programını işadamları ile sürdüren kulüp yönetimi, sporun tabana yayılması ve Çekmeköy adının sporla Türkiye’ye duyurulması için yeni başarılar elde ederek yollarına devam edeceklerinin sinyalini verdi.

cekmekospor ziyaret 8

cekmekospor ziyaret 2

cekmekospor ziyaret 4

cekmekospor ziyaret 3

cekmekospor ziyaret 7

cekmekospor ziyaret 9

cekmekospor ziyaret 12

cekmekospor ziyaret 6