Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖYSPOR YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GİRİYOR..

Oluşturulan yeni yönetim, teknik

Oluşturulan yeni yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte düzenlediği iftar yemeğinde yerel basınla buluşan Çekmeköyspor Başkanı Tuncay Meriç, çok sıkı hazırlandıkları yeni sezonda şampiyonluk sözü verdi.

cekmkyspr2Kulüp Başkanı Tuncay Meriç yönetimindeki Çekmeköyspor, artık büyük başarılara imza atmak istiyor. Oluşturulan yeni yönetimle birlikte verdiği iftar davetinde yerel basınla bir raya gelen Başkan Tuncay Meriç, “Yeni sezonda başarılarını konuşacağımız Çekmeköyspor, ilçemizin adını sporla tüm Türkiye’ye duyuracak” şeklinde konuştu.

cekmkyspr3Kulüp Asbaşkanı Ömer Akdoğan, futbolcular ve yeni yönetimle birlikte basına toplu fotoğraf da veren Başkan Meriç, bir de şampiyonluk sözü verdi. Göreve geldiği günden bugüne kulübün tesis ve bir takım altyapı sorunlarının çözümü için mücadele verdiklerini ve bunda büyük oranda da başarılı olduklarını ifade eden Başkan Meriç, “Artık icraat zamanı” dedi.

cekmkyspr4Önümüzdeki 10 Ağustos’ta gerçekleştirecekleri imza töreni ile kulübün gücüne güç katacak önemli transferler gerçekleştireceklerini kaydeden Tuncay Meriç, “Yeni dönemde tek hedefimiz şampiyonluk ve Çekmeköy’ün adını tüm Türkiye’ye sporla yeniden duyurmak. Bu noktada başta siz basın mensuplarımız olmak üzere toplumun her kesiminden ilgi ve destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

cekmkyspr1Sporun centilmenlik ve birleştirici yönünü toplumun tüm katmanlarına yaymayı düşündüklerini de sözlerine ekleyen Meriç, “İnanıyoruzki Çekmeköy, sporun birleştirici ve bütünleştirici yönünde buluşacaktır” dedi. İftar yemeğinin sonunda ise futbolcular, teknik heyet ve yönetimin yerel basına toplu fotoğraf çekimi vardı.

cekmkyspr5

Reklamı Geç