Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN ALTIN KIZLARI SAMSUN’DA TARİH YAZDI..

Samsun’da oynanan play-of karşılaşmalarında

Samsun’da oynanan play-of karşılaşmalarında tarihi bir başarıya imza atan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, rakibi Aksaray’ı yenerek Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Çekmeköy’de bir süre önce Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir tarafından kurulan İşitme Engelliler Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, tarihi başarılar elde etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl üstün başarılara imza attıktan sonra Çekmeköy Belediyesi tarafından himaye altına alınarak belediyenin adıyla faaliyet göstermesi sağlanan İşitme Engelliler Spor Kulübü, geçen sezon çıktığı Türkiye 1. Ligin ardından bu sezon da grup lideri olarak play-of karşılaşmalarında Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da rakibi Keçören’i 3-0 yenerek 6 maçta 5 galibiyetle grup lideri olan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün ‘altın kızları’, bu hafta da Samsun’da yapılan play-of karşılaşmalarında rakibi Aksaray’ı yenerek Çekmeköy’ün adını Türkiye Süper Ligi’ne yazdırma başarısı gösterdi. Yarın yine Samsun’da bir başka rakibi Beyoğlu ile karşılaşacak olan Çekmeköy, çıkmayı garantilediği Süper Lige, birinci mi yoksa ikinci mi olarak çıkacağını belirleyecek…

Çekmeköy tarihinde bir ilke imza atan işitme engelli bayan voleybol takımının bu üstün başarısının ardından gazetemiz aracılığı ile ilçe kamuoyuna bilgi veren kulübün kurucu başkanı Sıtkı Aydemir, her türlü zorlukların ve imkansızlıkların üstesinden gelen bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti. “Çekmeköy’ün adını Türkiye Süper Ligi’ne altın harflerle yazan fedakar ve çalışkan kızlarımız ve kulüp yöneticilerimiz ile teknik heyetimize ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum” diyen Sıtkı Aydemir; “Bu anlamlı başarıyı tüm Çekmeköy halkına ve bugüne kadar yanımızda olup destek veren herkese armağan ediyoruz” dedi.

Reklamı Geç