Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN ‘BABA’ MUHTARLARINI UNUTMADI..

Özel günlerde toplumun değişik

Özel günlerde toplumun değişik kesimlerinden farklı grupları unutmayan Çekmeköy Belediyesi’nin CHP’li genç ve dinamik Meclis Üyesi Sami Yayla, Babalar Günü dolayısı ile de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Çekmeköy’ün mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret eden Yayla, çam sakızı çoban armağanı hediyesi ile Babalar Günü’nü kutladı.

Anneler Günü’nden Babalar Günü’ne, bayramlardan diğer tüm özel zamanlara, toplumun değişik kesimlerinden farklı grupları her zaman anan ve de yalnız bırakmayan Çekmeköy Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Sami Yayla, bu yılki Babalar Günü’nde ilçenin baba olan muhtarlarını tek tek ziyaret ederek çam sakızı çoban armağanı hediyesi ile Babalar Günü’nü kutladı.

Genç ve dinamik meclis üyesi Sami Yayla’nın bu duyarlı davranışı muhtarlar tarafından mutlulukla karşılandı. Babalar Günü öncesi yapılan sürpriz jeste teşekkür eden muhtarlar, “Önemli olan düşünmek ve anmak. Hatırlamak ve de hatırlanmak çok güzel bir duygu. Meclis üyemize bu anlamlı jesti için teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Hamidiye’den Mehmet Akif’e, Ömerli’den Çamlık, Alemdağ, Sultançiftliği, Kirazlıdere, Sırapınar, Koçullu, Soğukpınar, Cumhuriyet, Ekşioğlu, Taşdelen, Göngören, Reşadiye, Çatalmeşe, Aydınlar, Hüseyinli ve Nişantepe’ye, Çekmeköy’ün baba olan mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret eden CHP Belediye Meclis Üyesi Sami Yayla, gittiği her yerde muhtarlar ve bölge insanı ile yaptığı sohbetlerde vatandaşların talep ve beklentilerini de dinleyerek kayda aldı. Çekmeköy’ün 21 mahallesinde eksikleri ve ihtiyaçları sürekli takip ettiklerini ifade eden Yayla, “Biz yerel yöneticiler halkımızın istek ve taleplerini meclise taşıyıp isteklerine cevap bulmak için her zaman sahadayız. Bu noktada vatandaşımızın en yakın temsilcileri muhtarlarımızın bildirdiği görüş, düşünce ve önerileri bizler için çok kıymetli” şeklinde konuştu.

Başta şehit ve gazi babaları olmak üzere herkesin Babalar Günü’nü kutlayan Sami Yayla, “Ahirete intikal eden babaları rahmetle anıyor, tüm babaların gününü kutluyorum” dedi.

Reklamı Geç