Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN EN KALİTELİ VE NEZİH MEKANI NES CAFE TAŞDELEN’DE AÇILDI..

Konforu ve kalitesiyle Çekmeköy’ün

Konforu ve kalitesiyle Çekmeköy’ün en iddialı mekanlarından NES Cafe Patısserıe ve Restaurant Taşdelen merkezde birbirinden seçkin konukların katıldığı görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Anadolu yakasının hızla gelişen ilçelerinden Çekmeköy, nezih ve kaliteli bir mekana daha kavuştu. Taşdelen meydanda törenle hizmete giren NES Cafe Patısserıe ve Restaurant, konforu ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Genç işadamları Ercan Baş ve S. Cafer Gezer’in ortak yatırımı olan mekanın açılış törenine; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Keleş, CHP geçen dönem belediye başkan adayı ve işadamı Seyfettin Yıldırım, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, çok sayıda STK başkanı, işadamları ve birbirinden seçkin konuklar katıldı.

Taşdelen meydanda Mehteran gösterisiyle başlayan programda açılış kurdelesi kesen Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, bölgenin gelişimine katkıda bulunan her yatırımın önemli olduğunu kaydetti. NES Cafe Patısserıe ve Restaurant’ın bölgeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Kansız, mekan sahipleri ve çalışanlarına ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Açılış günü NES Cafe Patısserıe ve Restaurant’ı gazetemize anlatan firma sahipleri Ercan Baş ve S. Cafer Gezer, kaliteden asla ödün vermeyeceklerini ifade ederek sektörde iddialı olduklarını kaydettiler. NES Cafe 3 konsept 3 katlı mekanda Pasta çeşitleri, Dünya mutfağı ve Cafe olarak hizmet verileceğini söyleyen S. Cafer Gezer, çok lezzetli ve kaliteli ürünler sunduklarını ifade etti.

Dünyaca ünlü aşçı ve şeflerle çalıştıklarını söyleyen Gezer, “Konforlu mekanımız her türlü zevke hitap ediyor. Hizmet veren ekibimiz pırıl pırıl, güler yüzlü ve de deneyimli. Kalitemizde asla taviz olmayacak. Piyasada bulunmayan pasta çeşitleri bizde mevcut. Damak çatlatan lezzetler için artık Çekmeköy civar ilçelere değil, civar ilçeler Taşdelen’e gelecek. Kahve konusunda da müthiş lezzetler sunuyoruz. Aynı şekilde dünya mutfağında da konuklarımıza inanılmaz tadlar servis ediyoruz” dedi.

Gün boyu süren açılış gününde NES Cafe Patısserıe ve Restaurant adeta doldu taştı. Taşdelen’de böylesine nezih ve kaliteli bir mekana kavuşmanın sevincini yaşayan bölge insanı oldukça mutlu oldu. Konuklarıyla tek tek ilgilenen mekan sahipleri Ercan Baş ve S. Cafer Gezer, açılışa katılan herkese teşekkür ettiler.

Reklamı Geç