Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN ‘EN ÖZEL OKULU’ UĞUR OKULLARI ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ AÇILIYOR..

Türkiye’de 49 yılı aşan

Türkiye’de 49 yılı aşan tecrübesiyle eğitimin lideri olan Uğur Okulları, hizmete açtığı yeni kampüsleriyle eğitimde başarı geleneğini sürdürüyor. Yoğun talep üzerine önümüzdeki aylarda açılacak olan Çekmeköy Kampüsü de bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek…

uğur okulları kampüs açılıyor 1Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademeleri özelinde eğitim hizmeti verecek olan Uğur Okulları’nın Çekmeköy Kampüsü, 26 Mart tarihinde düzenlenen etkinlikle Çekmeköylü ailelere tanıtıldı. Yoğun ilgi ve beğeni ile izlenen tanıtım sunumunun ardından, her açıdan donanımlı kampüsün üst düzey yöneticileri ve Okul Müdürü, veli adaylarının akademik açıdan meraklarını giderecek önemli açıklamalarda bulundular.

uğur okulları kampüs açılıyor 3Uğur Okulları Kurucusı Adem Bican yeni kampüsün açılışı hakkında şu sözlerle düşüncelerini paylaştı; ”Kampüs fikri, yaptığımız fizibilite çalışmaları sonucu aldığımız bir karar. Çevrenin ihtiyacı olan bir kurumdu. Çekmeköy ve Sancaktepe başta olmak üzere, birçok ilçeden velimizin bizlere sağladığı geri bildirimleri olumlu yönde değerlendirmeyi başardık. 49 yılı aşan tecrübesiyle Uğur Okulları çatısı altındaki yeni kampüsümüz akademik anlamda Çekmeköy’e ve yakın ilçelere önemli katkılar sunacaktır. Hepimize hayırlı olsun.” Uğur Okulları hakkında www.ugurokullari.k12.tr veb sitesi üzerinden ayrıntılı detaylara ulaşabilirsiniz.

uğur okulları kampüs açılıyor 4

uğur okulları kampüs açılıyor 2

Reklamı Geç