Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN GURURU 1877 ALEMDAĞSPOR 3. LİG’TE..

Tüm imkansızlıklara rağmen başarılı

Tüm imkansızlıklara rağmen başarılı bir sezon geçirerek şampiyon olan Çekmeköy’ün gururu 1877 Alemdağspor, Eskişehir’de yapılan play-off müsabakalarında Oğuzhanspor’u 3-1 yenerek 3. Lig’e çıktı. Alemdağspor’un 3. Lig’e çıkması Çekmeköy’de büyük sevinç yarattı.

Geçen sezonun en çok konuşulan takımı 1877 Alemdağspor, tarihi bir başarıya imza atarak 3. Lig’e çıkmayı haketti. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. kademe play-off müsabakasında Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 3-1 yenen İstanbul ekibi 1877 Alemdağspor, TFF 3. Lig’e çıktı. BAL’da gruplarını ilk sırada bitiren takımlardan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile 1877 Alemdağspor, Yeni Eskişehir Stadı’nda karşılaştı.

1877 Alemdağspor, 50. dakikada Mustafa Ünver ve 65. dakikada Yunus Akman’ın golleriyle karşılaşmada 2-0 öne geçti. Bucak Belediyespor, Osman Erol’un 74. dakikada attığı golle farkı bire indirdi. 1877 Alemdağspor, 85. dakikada Ahmet Gündoğdu’nun golüyle skoru 3-1’e getirdi ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

Öte yandan, 1877 Alemdağspor’da Oğuzhan Çimen, 89. dakikada kırmızı kart gördü. TFF 3. Lig biletini alan ve karşılaşmanın ardından sahada büyük sevinç yaşayan 1877 Alemdağspor’un teknik heyet ve futbolcuları, elde edilen başarıyı taraftarlarıyla kutladı.

Reklamı Geç