Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN İTO’DAKİ TEMSİLCİSİ HALİS GÖRKEN’DEN TEŞEKKÜR..

İlçemiz ve bölgemizin tanınmış,

İlçemiz ve bölgemizin tanınmış, girişimci iş adamlarından Halis Görken, getiğimiz Pazartesi günü tamamlanan İTO Meslek Organları Seçimi’nde kendi meslek grubunu temsil eden 26. Trafik Müşavirleri ve Oto Kiralama Meslek Komitesi’nde yer almayı başardı. Seçime katıldığı listenin oy çoğunluğu ile seçimden başarı ile çıkması sonrası görüşlerini aldığımız Halis Görken yaptığı teşekkür konuşmasında; “Geçmişten aldığımız gücü geleceğe taşımak hedefimizdir” dedi.

İTO Meslek Organları Seçimi’nde kendi meslek grubunu temsil eden 26. Trafik Müşavirleri ve Oto Kiralama Meslek Komitesi’nde yer almayı başaran Halis Görken; “Bugün burada komitemiz önemli bir görev değişikliğine gitti. Bu seçim sonucu sadece komite başkanı ve üyelerinin değişimi sonucu doğurmadı ayrıca oto kiralama ve trafik müşavirliği sektörünü de İTO organlarında temsil hakkını doğurdu. Bizler seçim çalışmaları sürecinde her daim şunu dile getirmiştik; şimdi tam zamanı, şimdi oto kiralamanın İTO’da olma zamanı demiştik. Doğru zaman vurgusu yapmıştık” dedi.

“Çok şükür meslektaşlarımız bizi yanıltmadı ve doğru zamanda doğru kişileri komiteye taşıdı” diyerek sözlerine devam eden Görken şöyle konuştu; “Bu vesile ile ilk günden bana inanan, bana desteğini esirgemeyen başta ailem ve tüm personelim olmak üzere; listesinde bana yer ayıran desteğini bizden esirgemeyen üyesi bulunduğum STK ve Odalar ile seçime oyları ile değer katan tüm trafik müşavirleri ve oto kiralama firmalarını temsil eden meslektaşlarıma, İTO komitesine seçilen çalışma arkadaşlarıma ve seçim süresi boyunca benimle birlikte çalışan herkese çok teşekkür etmek isterim.

Ayrıca bundan önceki dönemde görevini layıkıyla yerine getiren eski komite başkanı ve değerli komite üyelerine ve seçimde yarıştığımız tüm adaylara da teşekkür ederim. Bu süreçte görüşlerime değer veren siz değerli basın mensuplarına da ayrıca teşekkür borçluyum. Bundan sonra ki süreçte çalışmalarımız ve sektöre kattığımız değerli kazanımlar ile sizlerin huzurunuza çıkmayı hedefliyoruz. Bu seçim sonucu bize özel rakam ve adetlerin yanında kişisel hacmin ne kadar önemli olduğunu da gösterdi. Şimdi bize verilen bu sorumluluğu yerine getirme zamanı.” Adını başarı ile özdeşleştiren Halis Görken’i biz de tebrik eder ve yeni görevinde başarılar dileriz.

Reklamı Geç