Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN MARKA DEĞERLERİ ÇEKMÜDER ÇATISI ALTINDA BULUŞUYOR..

Sektörel manada bölgemizin öne

Sektörel manada bölgemizin öne çıkan sivil toplum kuruluşu Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, ilçenin marka değerlerini çatısı altında birleştirmeye devam ediyor. Başkan Yücel Evsen; “Kurumlar arası işbirliği ile ekonomik kalkınmaya destek olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Çekmeköy’ün önde gelen marka kuruluşları; Mercedes-Benz Bayi Hases Otomotiv, KULEMAK Asansör ve MG Fen Bilimleri Eğitim Kurumları gibi firma sahipleri ile yetkililerini ağırlayan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, iş dünyasına hareket ve canlılık kazandırıyor. Eğitim, sağlık ve inşaat sektörlerinde işbirliği yaptıkları çözüm ortakları ile üyelerine ve bölge ekonomisine önemli kazanımlar sağladıklarını dile getiren ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Ekonominin çarklarını bizler döndürüyoruz. Toplum nazarında STK’ların ve siyasilerin önemi büyük ancak biz iş dünyasının önemi daha da büyük” dedi.

Proje üreten, nitelikli ve etkin 140 üyesiyle ÇEKMÜDER’in her geçen gün büyüyen bir aile olduğuna vurgu yapan Yücel Evsen, “Gün geçtikçe hedef çıtamızı daha da yükseltiyoruz. Yerelde ticaretin canlanması için ekonomik işbirliğine önem veren ÇEKMÜDER, bir yandan sektörün ve üyelerin sorun ve taleplerine cevap verirken diğer yandan bölgemize ve insanımıza kalıcı eserler bırakabilmenin planlarını yapmaktadır. Sizin gibi, bölgemizin marka değerine katma değer sağlayan çözüm ortakları ile işbirliğimiz devam edecek. Amacımız ÇEKMÜDER çatısı altında ekonomik işbirliklerini daha da güçlü kılarak kalkınmaya destek olmak” şeklinde konuştu.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ve katkılarla tanınan, Mercedes-Benz Bayi Hases Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Zerrin Menteşeoğlu ÇEKMÜDER ziyaretinde yaptığı değerlendirmede; “Birlikte yaşadığımız ilçe Çekmeköy’e yatırım yapmak bize gurur veriyor. Sonuçta bölgemizin marka değerine katma değer sağlıyoruz ve bu da onur verici” şeklinde konuştu. Firma olarak İstanbul’da son 7 yılda açılan tek bayi olduklarını kaydeden Zerrin Menteşeoğlu, “Anadolu yakasının kapasite açısından en büyük servisiyiz.  Vale hizmetinden yedek araca A plas hizmet sunuyoruz” dedi.

ÇEKMÜDER Ailesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekleyen Menteşeoğlu; “İlk etapta ÇEKMÜDER üyelerine yedek parçada % 10, işçilikte % 15 özel indirimler sağlayabiliriz. İşbirliğimizin daha da gelişmesi adına ayrıntıları ilgili birimlerimizle etraflıca değerlendirip sizlere sunarız” dedi.

MG Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Zeynep Gezer de yaptığı konuşmada, özel eğitim sektörünün devletin yükünü hafifletme yolunda önemli mesafeler kaydettiği ülkemizde eğitimde kalitenin ön plana çıktığını ifade etti. Çekmeköy’de onlarca özel eğitim yatırımı yapıldığına vurgu yapan Zeynep Gezer; “Biz de MG Fen Bilimleri Eğitim Kurumları olarak bu sektörde iddialı bir şekilde yerimizi aldık ve geleceğe yönelik plan ve projelerimizle bölgemizin marka değerine katma değer sağlamak için çalışıyoruz. Bu noktada ÇEKMÜDER Ailesi ile aynı çatı altında durmak ve işbirliği yapmak bizim için mutluluk verici” şeklinde konuştu.

KULEMAK Asansör Firması Genel Müdürü Ayfer Melisa Çadırcı da ziyarette yaptığı konuşmada; “İnşaat sektörüne direkt hizmet sunan firmamız ÇEKMÜDER çatısı altında bulunmaktan ve sizlerle işbirliği yapmaktan son derece onur duyar” dedi. ÇEKMÜDER Ailesi’ne yeni üye kayıtlarının da yapıldığı ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleri ile misafirleri günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Reklamı Geç