Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN MEDARI İFTİHARI İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ..

Olağan genel kurulunu coşkulu

Olağan genel kurulunu coşkulu bir katılımla gerçekleştirerek bünyesine kattığı yeni isimlerle gücünü tazeleyen Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, daha büyük başarılar için hedef çıtasını yükseltti. Başkan Sıtkı Aydemir, “Hedefiniz güneş olsun, tutturamazsanız yıldızlarla buluşursunuz” dedi. Katılımcılar, işitme engelliler spor kulübü derneğinin Çekmeköy’ün medarı iftiharı olduğunu dile getirdi.

Dünya kupasından Avrupa şampiyonluğuna Türk milli takımımıza önemli katkıları bulunan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, başarı grafiğinde yükseliş trendini sürdürüyor. Hafta sonu Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde coşkulu bir katılımla olağan genel kurulunu gerçekleştirerek bünyesine kattığı yeni isimlerle gücünü tazeleyen spor kulübüne her kesimden destek yağıyor. Siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve iş dünyasından Çekmeköy’ün önde gelen isimleri kongreye katılımlarıyla destek oldular. Açılış ve yoklamanın ardından divan heyetinin oluştuğu kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam etti ve daha sonra faaliyet raporları ile gelir ve gider hesapları oy birliği ile onandı.

Duygu yüklü anlamlı bir konuşma yapan Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, “Hedefiniz güneş olsun, tutturamazsanız yıldızlarla buluşursunuz” dedi. Başkan Aydemir, şöyle konuştu: “Çok zorlu ve meşakkatli bir süreçten geçtikten sonra şu anda Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, işitme engelliler camiasının Türkiye’deki en tepe zirve noktasındadır. Güneşin ışınları bahtınızı, yolunuzu aydınlatsın, yüreğinizi ısıtsın. Bu duygularla bugün aramızda bulunan herkese, bu dayanışmamıza güç verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Bizim yıldızlarla buluşma hikayemiz elbette tek başına olmadı. Birbirinden değerli bir ekip ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla bunu gerçekleştirdik. Belediyemiz ve başkanımız sayın Ahmet Poyraz ile ekibi bizimle sürekli yan yana durarak bu destansı yolculuğa güç verdiler. Buradaki dayanışma ruhu her şeyin üzerindedir. Bu kongremizden iki çağrımız var. Birincisi belediye yönetimine ve yöneticilerine. Gelin Çekmeköy’deki potansiyeli dışarıya çıkaralım. Çocuklarımız için daha fazla spor imkanı sunalım. Bunun için büyük bir spor akademisi kuralım. Daha büyük başarıları hep birlikte gerçekleştirelim.

Bu yıl ki hedeflerimiz için tüm hazırlıklarımız tamam. 25 Ocak’ta Karabük’te bayan voleybol turnuvamız başlıyor. İnşallah Türkiye şampiyonluğu ile döneceğiz. Yine 28 Ocak’ta Kütahya’da süper lig futbol müsabakaları başlıyor. Burada da hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. İnşallah 2 tane şampiyonluk kupası ile Çekmeköy’e dönerek ilçemizin prestijine prestij katacağız.”

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor kulübümüz ilçemizin medarı iftiharıdır. Bir gün değil her gün ve her daim engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Belediyemizin engelsiz yaşam merkezi bunun en açık göstergesi. Bu konuda emeği geçen başkanımız Sayın Ahmet Poyraz ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için hepimizin üzerine görev ve sorumluluklar düşüyor. Bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübümüz uluslararası anlamda çok önemli başarılara imza attı. Sayın başkan, büyük hedefleri olduğunu ve daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. İnşallah hedeflerini yine gerçekleştirirler. Bizler de bu noktada üzerimize düşen her ne varsa yerine getirmeye hazırız. Buradan Çekmeköy Belediyesi’ne de bu derneğe katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sıtkı başkan yıldızlara eriştiklerini güneşe kavuşamadıklarını söyledi. İnşallah hep birlikte güneşe de aydınlık günlere de hep beraber en kısa sürede erişiriz” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Gerçekten bu kulüple gurur duyuyoruz. Güzide bir ilçenin dünyaya açılan bir kapısı oldukları için her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, “Kentlerimizin engellilerin daha rahat yaşamaları konusunda hassasiyetle dizayn etmelerini rica ediyorum. İşitme Engelliler Spor Kulübümüzün başarılarının artarak devam etmesini dilerim” dedi.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Başarılarından dolayı spor kulübümüze ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bugün bu kongrede bir kez daha anladık ki asıl işitme engelli olanlar bizmişiz. İş dünyası olarak bundan sonra yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, “2019 yılında İBB meclis üyesi olarak görev aldığım günden bugüne tüm STK’larımızın her çağrısında yanında olmuşumdur. Bu dernekte de Sıtkı başkanımızdan gelen teklif üzerine canla başla görev aldık ve iyi ki de burada olmuşuz. Burada siyaset yok, azimlilik var, kararlılık var, öykü var, başarı var. Başta belediye başkanımız olmak üzere siyasi parti ilçe başkanlarımız, muhtarlarımız, bizler ve tüm STK’larımız… Bu derneğe sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur. Bundan asla kaçış yok” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, “Spor kulübü derneğimiz hepimizin elbirliği ile bu günlere geldi. Derneğimizin daha ayakları üstünde durması ve kurumsal yapıya kavuşması yönündeki çabalarımız meyvelerini vermeye başladı. Kulübümüzün daha iyi imkanlarla daha büyük başarılar elde etmesi için herkes üzerine düşeni yapıyor. Engelli sporcu gençlerimiz milli ruh, vatan, millet ve bayrak gibi hassasiyetlerimiz konusunda gurur veren işler yapıyor. Hep beraber burada sadece sportif faaliyetler değil sosyal faaliyetlerle de yapmak istiyoruz. Toplumsal projelerle çalışmaları entegre etmeyi hedefliyoruz ve bunu sürekli kılmak istiyoruz. Örnek bir sivil toplum kuruluşu hedefimiz var. Belediye olarak bu çalışmaların her zaman yanında ve destekçisiyiz” dedi.

Kongrede daha sonra seçimlere geçildi. Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir yönetimindeki tek liste yönetim kurulu yeni isimlerle gücünü tazeledi. Kongre sonunda ise bugün kadar kulübe maddi, manevi desteği geçen isimlere teşekkür plaketi sunumu ve büyük aile fotoğrafı çekimi vardı.

Reklamı Geç