Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN MUHTARLARIYLA TALEPLER MASAYA YATIRILDI..

Yardımcılarıyla birlikte, muhtarlarla istişare

Yardımcılarıyla birlikte, muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik taleplere ilişkin yol haritasını belirledi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yirmi bir mahalle muhtarıyla sabah kahvaltısında buluştu. Mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yapılabileceklerin konuşulduğu toplantıda muhtarlık- belediye işbirliği ve vatandaş desteği ile faaliyete geçecek projelerin yol haritası çizildi. Başkan Poyraz’ın muhtarlarla istişare toplantısına yardımcıları da katılarak alanlarına ilişkin konularda notlar aldılar.

Çekmeköy’ün modern ve model vizyonuna uygun şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ” Devlet Hastanesi’nde ve metro da sona gelindi. Çekmeköy’ün ikinci metro hattı, Taşdelen, Aydınlar,  Güngören duraklarıyla;  Alemdağ, Cumhuriyet, Çatalmeşe, Ekşioğlu, Kirazlıdere, Nişantepe, Soğukpınar ve Sultançiftliği Mahalleleri’ni,  Üsküdar Metrosu ile buluşturacak yeni hattın imzaları da atıldı. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Muhtarlardan gelen soruları ve istekleri tek tek not alarak cevaplayan Başkan Poyraz, sorunların çözümü için ilgili belediye başkan yardımcılarına talimatlar verdi.

Reklamı Geç