Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BÖLGENİN SEVİNCİ VE HAKLI GURURU ÇEKMEKÖYSPOR..

Kulüp Başkanı Tuncay Meriç,

Kulüp Başkanı Tuncay Meriç, yönetimi, futbolcuları, teknik heyeti ve taraftarı ile son derece başarılı bir sezon geçiren Çekmeköyspor’un Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmesi ilçede büyük sevinç ve gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

cekmekoyspor balda 3Bölgemizin gurur kaynağı Çekmeköyspor, tarihi bir başarıya imza attı. Kulüp Başkanı Tuncay Meriç yönetiminde, futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yöneticileri ile birlikte son derece başarılı bir sezon geçiren Çekmeköyspor, Süper Amatör Lig’i namağlup olarak tamamladıktan sonra Bölgesel Amatör Lig Klasman Grubu’nu da ikinci olarak bitirip Bölgesel Amatör Lig’e çıktı.

cekmekoyspor balda 2Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için son maçına Vefa Stadı’nda Yeşilköy karşısına çıkan Çekmeköyspor’u yalnız bırakmadı. Başkan Poyraz’ında takip ettiği maç, Çekmeköyspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Başkan Poyraz maç sonunda sahaya inerek futbolcular, teknik heyet ve yönetimi tebrik etti. BAL’dan 3. Lige yükselecek İstanbul takımı sayısına göre Çekmeköyspor ya direkt olarak BAL’a çıkacak ya da BAL’dan düşmemeye oynayacak takım ile play-out maçı oynayacak.

cekmekoyspor balda 4

Reklamı Geç