Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN SÜPER LİG EKİBİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR..

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği olağanüstü kongreyle mevcut başkan Sıtkı Aydemir yönetimindeki yeni yönetimiyle gücüne güç katan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, ilk toplantısını da yaparak görev dağılımı ve yeni hedeflerini belirledi.

Bayanlar voleybol, erkekler futbolda Türkiye Süper Ligi’nde oynayan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, yeni sezona yepyeni hedeflerle hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu olağanüstü kongresini yaparak kurucu başkan Sıtkı Aydemir yönetimindeki yeni yönetimiyle gücüne güç katan spor kulübü, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğindeki yemekli programla ilk toplantısını yaptı. Başkan Poyraz’ı temsilen yardımcısı Latif Coşar’ın katıldığı toplantıda görev dağılımını yapan spor kulübü yeni sezona öncesi hedef yükseltti. İşitme engelli sporcu gençlerin de katıldığı tanışma ve kaynaşma toplantısında duygu yüklü anlar da yaşandı.

Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, bugüne kadar daha amatör ve kısıtlı imkanlarla geldiklerini ancak bundan sonra Süper Lig’de daha profesyonel hareket edilmesi gerektiğini kaydetti. “Bu kulübün daha da başarılı olması ve daha üst seviyelere çıkması Çekmeköy’ümüzün marka değerini artırır” diyen Aydemir, “Öncelikle kongremizde görev ve sorumluluk alan tüm yönetici arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Çekmeköy’ümüzün bu değerini hep birlikte daha ileri seviyelere taşımak için mücadele vermeye devam edeceğiz. İki tane takımımız Türkiye Süper Ligi’nde ilçemizin adını temsil edecek. Bu çok büyük bir gurur ve onurdur. Yeni sezona daha iyi imkanlarla hazırlanmak ilçemizin adını yüceltecektir. Bunun için daha iyi bir altyapı, tesis anlamında yer ve bütçe planlaması gerekiyor. Bugüne kadar hiç yapmadığımız bir dayanışma gecesiyle tüm Çekmeköy’ün kulübümüze sahip çıkmasına imkan sağlayabiliriz. Dayanışma ve yardımlaşma ile kulübümüzün çok daha önemli başarılara imza atacağına inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda kulübün üst kurulunda görev alan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da yaptığı konuşmada, “Burası sadece bir spor kulübü değil, işitme engelli gençlerimizin ve ailelerinin aynı çatı altında buluşup sosyal yaşam alanlarını geliştirdikleri bir ortam. Sizlerin hayat şartlarının yükseltilmesi ve birbirimizi daha iyi anlayabileceğimiz imkanların yaratılması için elbette hepimiz üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceğiz. Gönüllülük esasına dayalı bir yönetim sistemi ver burada. Siyasilerimiz, iş dünyası, akil adamlarımız kısacası herkesin bu yapıla destek vereceğine inanıyorum. Bu kulüp bir sosyal proje onun için el birliği ile ne gerekiyorsa yapacağız. Hepimiz yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olacağız” dedi.

Görev bölümü yapılan toplantıda daha sonra işitme engelli gençler, işaret diliyle duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Duygu yüklü anların yaşandığı gecede kulübün önümüzdeki günlere ilişkin plan ve programı yapılarak işbölümü tamamlandı.

Reklamı Geç