Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN TÜM RENKLERİ YALÇINKAYA AİLESİ İFTARINDA BULUŞTU..

Aynı zamanda Birleştirici İşdünyası

Aynı zamanda Birleştirici İşdünyası Konfederasyonu (KONFED) Genel Başkan Yardımcısı da olan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi ve İşadamı Yücel Yalçınkaya’nın ailesi adına verdiği geleneksel iftar daveti bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti ve ilçenin tüm renkleri aynı sofrada buluştu.

Bölgemizin önde gelen tanınmış isimlerinden Ordulu işadamı ve siyasetçi Yücel Yalçınkaya’nın ailesi adına verdiği geleneksel iftar yemeği bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti.

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi ve Birleştirici İşdünyası Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı da olan Yücel Yalçınkaya’nın iftar davetine; BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, önceki dönem Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, geçen dönem CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Çekmeköy Belediye Meclis Başkanvekili Selamet Aygün, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Belediye Meclis Üyeleri Erol Uçar ve Salih Boleli, Ordulular Dernek Başkanı Metin Çoban, muhtarlar, STK temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Mutluluk Düğün Salonu’ndaki iftar programında tüm konuklarıyla yakından ilgilenen ev sahibi Yücel Yalçınkaya ve ailesini, hemşerileri de yalnız bırakmadı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde oruçlarını açan dost ve hemşerilerine hitap eden Yücel Yalçınkaya, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Mübarek Ramazan ayının birleştirici ve paylaşımcı yanına işaret eden Yalçınkaya, “Bu ay her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Sofralarımızı daha çok paylaşmalı, gönül kapılarımızı daha çok açmalayız. Mevlam yapmış olduğunuz ibadetleri ve niyetlerinizi kabul eylesin” şeklinde konuştu.

BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal, Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur ile Milletvekili Temel Coşkun da yaptıkları konuşmalarda katılımcıları selamladılar ve Yalçınkaya Ailesi’nin yapmış olduğu tüm hayırların kabul olmasını dilediler.

Reklamı Geç