Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER, 10 OCAK’I İLK KUTLAYAN OLDU..

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Müteahhitler

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, bu yıl 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nü ilk kutlayanlardan oldu. Dernek merkezindeki kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Sizlerle birarada olup aynı sofrayı paylaşmak bizler için büyük mutluluk” dedi.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği (ÇEKMÜDER) düzenlediği kahvaltı programında bölgede görev yapan yerel basın mensupları ile bir araya geldi. ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleri görev yapan gazetecilerle sıcak ve samimi bir havada kahvaltı yapıp sohbet ettiler. Toplantıya Genel Sekreter Zafer Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sıla Yağcı, Eren Meral ve Ümit Durul katıldı.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek, uzun yıllar çeşitli programlarında bir araya geldikleri gazetecilere önem verdiklerini ve programlarını haberleri ile destekledikleri için teşekkür ettiklerini belirtti. Programda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sözün gazetecilerde olduğu belirtilerek, gazetecilerin duygu ve düşünceleri ele alındı.

Reklamı Geç