Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER AİLESİ, ERCAN DÜZ İSMİNDE BİRLİKTELİK SAĞLADI..

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’de kongre hazırlığı sürüyor. 2 Temmuz Cuma günü genel kurulunu yapacak olan ÇEKMÜDER’de yeni dönem için başkan adaylığını açıklayan derneğin genç ve dinamik ismi Ercan Düz, ilk günden topladığı yoğun destek ve ilgiyle büyük heyecan uyandırdı. 

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, 2 Temmuz günü yapacağı olağan kongresine hazırlanıyor. Kongrede yeni dönem için başkan adayı olduğunu, geniş katılımlı bir destek toplantısıyla açıklayan derneğin genç ve dinamik isimlerinden Ercan Düz, ÇEKMÜDER ailesinde birlik ve beraberliğin sağlandığı isim oldu. Eski, yeni bugüne kadar dernekte kuruculuk, yöneticilik ve başkanlık yapmış pek çok ismin katılarak Ercan Düz yönetimindeki bir ÇEKMÜDER’in başarılı olacağına inandıkları için destek açıklaması yaptıkları toplantıda, aday olmaları beklenen Hasan Keleş ve Can Şencan gibi derneğin etkili isimler de birlik ve beraberlik adına tüm yönetimle birlkte Ercan Düz ismi üzerine birleştiklerini açıkladılar. Ercan Düz’ün adaylık açıklama toplantısı yoğun ilgi ve destek görüntüsü altında gerçekleşti. Katılımcılar, Ercan Düz ile derneğe yepyeni bir soluk ve heyecan geleceğine inandıklarını ifade ettiler. ÇEKMÜDER Ailesi’nin birlik ve uzlaşma tablosu derneğin yeni dönemde Ercan Düz başkanlığındaki yönetimle çok daha önemli başarılara imza atacağını gösterdi.

Mevcut Başkan Yücel Evsen’in de katıldığı toplantıda tüm ÇEKMÜDER ailesine teşekkür eden Başkan Adayı Ercan Düz, yeni döneme ilişkin tüm plan ve projelerini Cuma günkü kongrede ayrıntılı olarak açıklayacağını kaydetti. Malum pandemi süreci ve ekonomik krizin sektörü olumsuz etkilediğini hatırlatan Düz, “Dernekler malum gönüllülük esasına göre işlev görürler. ÇEKMÜDER de sizlerin bu kıymetli gönül birlikteliği ile inşallah daha güzel günler yaşayacak. Bu güzel tablo karşısında bizlere düşen sizlerin bu ilgi ve teveccühüne layık olmaya çalışmak. Bizlerin bugüne kadar hiç bir şahsi hesabı olmadı, bundan sonra da olmayacak ve önceliğimiz sektöre ve sizlere yararlı hizmetler sağlamak olacaktır. Şahsıma destek için bugün yanımızda olan, inandığını açıklayan ve birliktelik adına ortak payda olarak şahsım üzerinde karar kılan Hasan Keleş ve Can Şencan gibi kıymetli dostlarımıza de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de hizmet veren YAPIKENT Yapı Denetim Firması dışında Bodrum ve Didim bölgelerinde villa projeleri olan Four Lime İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Düz, ÇEKMÜDER’de bugüne kadar hep aktif görevler aldı ve sektörün sesi olma noktasında her zaman ön planda durdu. Dernek içerisinde son derece sevilen bir isim olan Ercan Düz, sosyal çevresi ve iş dünyasında da tanınan simalardan. www.yerelgazete.com.tr olarak gelişmeleri yayınlamaya devam edeceğiz.

Reklamı Geç