Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER AİLESİ GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA KARARLI…

Taşdelen Nikah Sarayı Sosyal

Taşdelen Nikah Sarayı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda buluşan Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER üye ve yöneticileri, yeni dönemin değerlendirmesini yaptı. Geçen 45 günlük kısa sürede önemli işler yaptıklarını kaydeden yeni başkan Yücel Evsen, “Birlik olduğumuz müddetçe çok daha büyük başarılara hep birlikte imza atarız” dedi.

cekmüder kahvaltı 1Geçtiğimiz aylarda genel kurulunu yaparak yeni başkan Yücel Evsen ve yönetimiyle yola devam eden Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER, Taşdelen Nikah Sarayı Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltılı toplantıda durum değerlendirmesi yaptı. Bölgede faaliyet gösteren müteahhitler, eski ve yeni dernek yöneticileri, bazı meclis üyeleri ve muhtarların da katıldığı buluşmanın ev sahibi başkan Yücel Evsen, “Geçen 45 günde çok önemli işler yaptık, sizlerin desteği olduğu müddetçe daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

cekmüder kahvaltı 2Geçen kısa sürede üye bilgilerinin güncellenmesi, dernek veri tabanları ve bilgi işlem ile kamuoyunda ses getiren ziyaret programları düzenlediklerini ifade eden Evsen; “ÇEKMÜDER’e yepyeni bir soluk getirdik, getirmeye devam edeceğiz” dedi. Bölgenin imar sıkıntısına da değinen Evsen; “Bu noktada belediyede süren yeni planların görüşmelerini ve oylanmasını yakından takip etti. Müteahhitlerimizin önemli bir sıkıntısı giderilme aşamasında, bizler de konunun yakın takipçisiyiz” dedi.

cekmüder kahvaltı 9Ankara’da yapılan ‘Kentsel Dönüşüm Şurası’nı da takip ettiklerini söyleyen Evsen, “Siz müteahhitlerimizin gerekli mercilerde söz hakkını sonuna kadar değerlendiriyoruz ve sektöre katkısı olacak çalışmaların içeresinde yer alıyoruz” şeklinde konuştu. Üye ziyaretleri ile ÇEKMÜDER Ailesi’nin gücünü artırdıklarını kaydeden Yücel Evsen, “Bu göreve gelirken nasıl ki bazı vaatlerde bulunduk ve bunu da bir kitapçık haline getirip sizlere saklamanız üzere dağıttık. Şimdi bu sözlerimizi yerine getirmek için sizin desteğinizle çalışıyoruz. İyi günde kötü günde siz üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yeter ki sizler bizi yalnız bırakmayın ve bu derneğe kendi işiniz gibi sahip çıkın” dedi.

cekmüder kahvaltı 4ÇEKMÜDER eski başkanı Yaşar Kıldan da yaptığı konuşmada; “Bugün kendimi bu deneğin sünnet düğününde gibi hissettim. Yeni başkan Yücel Evsen, sadece 45 günde bizim iki yılda yapamadığımız hizmetleri yaptı. Kendisini bu heyecan ve özveriden dolayı kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta da yaptığı konuşmada, müteahhit ve işadamlarının kendileri için halka yardım ve ulaşımda önemli aracılar olduğunu ifade etti ve müteahhitlere teşekkür etti. İstanbul Müteahhitler Derneği Başkanı Bilal Özdemir de kısa bir konuşma yaparak sektör sorunlarının çözümü ve yeni arayışlar noktasında üstlenmiş oldukları misyonun önemine vurgu yaptı.

cekmüder kahvaltı 7

cekmüder kahvaltı 3

cekmüder kahvaltı 5

cekmüder kahvaltı 8

cekmüder kahvaltı 6

Reklamı Geç