Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER AİLESİ, MOTİVASYONUNU YÜKSELTTİ..

Kongre sonrası oluşan yeni

Kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu ve üyeler arası kaynaşma amacıyla Bolu gezisi düzenleyen Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği, enerji depolayarak moral ve motivasyonunu yükseltti.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda iş temposuna bir mola vermek, üyeler arası ticaretin gelişmesi ve dernek faaliyetlerini istişare etmek amacıyla Bolu Abant Kültür Gezisi ve İstişare Kampı etkinliği gerçekleştirildi. Mudurnu Sarot Otel’de 3 gün geçiren ÇEKMÜDER üyeleri, iş ortamından ve günlük hayatın stresinden uzaklaşıp dinlenirken, istişare toplantısında birbirlerini tanıma fırsatı bularak ticaretlerini geliştirme adına da önemli adımlar attılar. Programın son günü Abant gölü ne gezi düzenlendi. Gezi programına ayrıca Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Niyazi Taştan ve Çatalmeşe Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy da katıldı.

Bolu Abant İstişare kampının ikinci gününde düzenlenen toplantıda İlçenin ve sektörün sorunları konuşuldu. Başkan Yücel Evsen toplantıda yaptığı konuşmada kongre sonrası yaptıkları çalışmaları üyelerle paylaştı. “İlçemizin ve üyelerimizin sorunları bizim sorunumuzdur. Kurum ve kuruluşlarla diyalog içerisinde bu anlamda çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Sizlerin de önerileriyle Çekmeköyümüze ve üyelerimizin menfaatine çalışmaya üretmeye devam edeceğiz” dedi.

ÇEKMÜDER üyeleri kampın son gününde Abant gölünü gezme imkanı buldular. Abant gölünün eşsiz manzarasında fotoğraf çeken üyeler ayrıca at binerken, Abant tabiat müzesini de gezme fırsatı buldular. Bolu Abant gezisinden memnun kalan üyeler yeni etkinliklerde buluşmayı temenni ederken, organizasyon için Başkan Yücel Evsen ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen İstanbul’a dönüş öncesi yaptığı açıklamada; “Öncelikle Bolu Abant gezi programımıza katılım sağlayan üyelerimize, organizasyonda emeği olan yönetici arkadaşlarıma ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizde oldukça aktif bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üyelerimizin ve ilçemizin sorunlarına çözümler arayıp diğer yandan üyelerimize fayda sağlayacak projelerde hazırlıyoruz. Bu yoğun tempo arasında üyelerimizle kaynaşmayı hedefleyen, bundan sonraki yol haritamızı belirleyecek konularda istişare edecek bir gezi programı organize ettik. Oldukça verimli bir etkinlik geride bırakmış olduk. Bundan sonraki yoğun tempo için enerji depolamış olduk. İstişare toplantımızda oldukça faydalı geçti. İnşaat sektörü ve Çekmeköy’ün sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Üyelerimizin fikirlerini dinledik. Tekrar katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

Reklamı Geç