Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER BAŞKANI EVSEN; “BİZİ DİKKATE ALMAYANI BİZ HİÇ DİKKATE ALMAYIZ”

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yaparak yönetimiyle birlikte güven tazeleyen İşadamı Dilaver Koç başkanlığındaki İyi Parti Çekmeköy Teşkilatı, başlattığı saha çalışmaları kapsamında bölgenin ileri gelen mesleki sivil toplum örgütü ÇEKMÜDER’i ziyaret etti. Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği merkezindeki ziyaret programında dernek başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve yöneticiler, STK’lar, muhtarlar, esnaf, işadamı ve tüm çevrelerle yakın diyalog içerisinde olacaklarının mesajını verdiler.

Ziyaret programında konuşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, istihdam başta olmak üzere yatırım ve iş hacmi ile bölgeye önemli bir katma değer sunduklarına inandıklarını kaydetti. ÇEKMÜDER’in ilçede gerçekleşen 1 milyon metrekare inşaat alanını yapan müteahhit ve işadamlarından oluştuğuna işaret eden Başkan Evsen, 15 binin üzerinde insana istihdam sağladıklarını ve totalde 320 milyon dolar yatırımla bölgenin gelişiminde önemli rol üstlendiklerini ifade etti.

Mesleki örgütlenmeyi sağlayan bir sivil toplum örgütü olduklarına vurgu yapan Yücel Evsen, “ÇEKMÜDER, bireysel manada herkesin siyasi düşüncesine saygı duyar ve her siyasi düşünceye eşit mesafede durur. ÇEKMÜDER’de siyaset yok. Bizim derdimiz Çekmeköy. Siyasiler başta olmak üzere herkesin STK’ları önemsemesi gerektiğine inanıyoruz. Siyaset ve iş dünyasının fikirleri önemli. Bu noktada ÇEKMÜDER olarak bizi dikkate alan, bizimle fikir paylaşımında bulunan herkese kapımız açık. Bizi dikkate almayanı biz hiç dikkate almayız” dedi.

İyi Parti’nin Türk siyaset tarihinde yeni bir parti olmasından dolayı kutladığını kaydeden Yücel Evsen, “Ülkeye ve millete iyi hizmetler yapmanızı dilerim” şeklinde konuştu.

İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptığı konuşmasında; tüm STK’lara, muhtarlara, esnaf ve işadamları ile sokaktaki her bir vatandaşa bire bir gidip ülke gerçeklerini ve bu noktada kendilerinin yapmak istedikleri plan ve programları anlattıklarını söyledi. Türkiye’nin her yerinde iyi olan her işin yanında ve destekçisi olduklarını ifade eden Dilaver Koç, “Siyaseti ötekileştirmeden, zıtlaştırmadan, kutuplaştırmadan ve toplumun her bir değerine renk katarak gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Toplumun her bireyi bizim için ayrı önem taşıyor. STK’larımızla işbirliği ve diyalog içinde olmaya büyük önem veriyoruz. Siyasetçilerin derneklere değil, derneklerin siyasilere yön vermesi gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç