Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER İFTARDA BULUŞTURDU…

Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER,

cemüdif2Çekmeköy Müteahhitler Derneği ÇEKMÜDER, Çekmeköy Belediye bahçesinde iftar yemeği verdi. Birlik iftarına ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam ve yönetiminin yanı sıra Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin ve Hasan Öztürk, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Şükrü Bakar, MHP İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, Ak Parti Meclis Üyesi ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek, Ak PArti Meclis Üyesi Ekrem Esmeray, SGM Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, işadamları Mehmet Yeşilyurt, Ekrem Şimşir, Özgür Altıparmak, Avukat Özgür Kipi ve daha pek çok isim katıldı.

cemüdif1Gecede davetlilere hitaben bir konuşma yapan ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin ve Kaymakam Hüsnü Kansız da birer konuşma yaparak davetlileri selamladılar.

cemüdif5Yoğun katılımdan dolayı oluşan izdihamın neden olduğu bazı aksaklıklara rağmen ÇEKMÜDER iftarı, ilçenin müteahhitleri ile halkı biraraya getirdi. Gecenin finalinde ise ÇEKMÜDER yönetimi birlikte sahneye çıkarak vatandaşları selamladılar ve finalde bir konuşma yapan Hüseyin Yüksek, önemli mesajlar verdi.

cemüdif4

cemüdif6

cemüdif7

cemüdif3

Reklamı Geç