Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMÜDER, MHP ADAYLARI VE HEYETİNİ AĞIRLADI..

24 Haziran seçimlerine sayılı

24 Haziran seçimlerine sayılı gün kala siyasetçileri ağırlamaya devam eden Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, bugün de MHP adayları ve heyetini konuk etti.

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Cüneyt Ilgın, Ali Yılmaz ve  MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk ile Çekmeköy ilçe yöneticileri Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamlaır Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için destek istediler. Ziyaret programında konuşan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, sektörel bir STK olarak tüm siyasi parti temsilcilerini ağırladıklarını ve seçimlere ilişkin vaatlerini dinlediklerini kaydetti. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyen Evsen; “Kazanan Türkiye olmasını diliyorum” dedi.

ÇEKMÜDER üyesi işadamlarının sorularını yanıtlayan MHP’nin önde gelen ismi Nevzat Ünlütürk de yaptığı değerlendirmede; Cumhur ittifakının 24 Haziran’da kazanacağına inandıklarını ve ülkemizin geleceği için bu ittifaka dahil olduklarını kaydetti.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasını hatırlatan Ünlütürk, “Sonuçta 15 Temmuz’da bu gemi kayalıklara çarptı ve şimdi bizler bu geminin kaptanını dövmek yerine önce gemiyi sağ salim güvenli limana yanaştırmak için mücadele ediyoruz. Hepimiz bu gemideyiz. Önceliğimiz gemiyi güvenli şekilde kıyıya yanaştırmak. Türkiye’nin geleceği her türlü makam ve koltukların üstesindedir. MHP’nin de başında hiçbir makam ve mevki kaygısı bulunmayan Devlet Bahçeli gibi bir lider vardır. Siz iş dünyasının da 24 Haziran’da millet ittifakından yana olmanızı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç